werkblad van kops hout

werkblad van kops hout

Verkrijgbaar in eiken, maar ook in een andere houtsoort: een werkblad van kops hout bestelt u natuurlijk bij QATRINA ! 

Een vol massief met de hand voor u gemaakt werkblad van kops hout: een unieke verschijning in Nederland en België, want bijna niemand kan u dit leveren ! Bij QATRINA zijn ze verkrijgbaar in eiken, maar ook nog in andere houtsoorten ! Doe er uw voordeel mee en kijk op onze website of bel of mail ons even.

Kops hout werkbladen maken wij van maar liefst 60 mm. dik hout. Op maat in iedere denkbare vorm. De meest courante vormen zijn direct via de website te bestellen: u kiest hier zelf voor vierkant, rechthoekig, rond, ovaal of ellips. Neem contact met ons op voor een extra groot blad of wanneer u een heel speciale vorm zou willen laten maken: dit is mogelijk op aanvraag.

Kops hout opgebouwd uit eikenhout maken wij van de allermooiste eikensoort verkrijgbaar. Slavonisch eiken, op kwaliteit en uitstraling uitgezocht door onze vaste leveranciers buiten Nederland, duurzaam verwerkt tegen nog betaalbare prijzen. Zijn hardheid is een van kenmerken van kops hout. Met een werkblad van kops hout haalt u niet alleen een uniek houtproduct in huis, het is ook nog eens vrijwel onverslijtbaar ! Niet voor niets dat u het veelvuldig tegenkomt in aan de horeca gerelateerde bedrijven.

Via de website verkrijgbaar in eiken, op aanvraag ook in beuken, essen, acacia en in kersen

Het meeste kops hout wordt in eiken bij ons besteld, maar op aanvraag kunt u bij ons ook nog terecht voor kops hout in een andere houtsoort ! Dus bent u op zoek naar een werkblad in kops beuken, in kops essen, in kops acacia of in kops kersen, dan helpen wij graag !
Vanzelfsprekend alleen het beste hout, FSC gecertificeerd, milieuvriendelijk verwerkt en door professionals tot op de millimeter nauwkeurig in iedere gewenste afmeting en in iedere gewenste vorm voor u gemaakt.

Niet alleen werkbladen: van kops hout maken wij nog veel meer ! Wat te denken van een op maat voor u gemaakt tafelblad van kops hout, een snijplank van kops hout, een keukeukenblad van kops hout, of een bureaublad van kopshout: wij maken het voor u in eiken, maar ook in veel andere houtsoorten.

 

 

 

werkblad van kops hout

Kopshout eiken werkblad behandeld met Rubio Monocoat 2 componenten houtolie (transparant)

Wij maken het op maat voor u: massief houten werkbladen in doorgaande lamellen, in vingerlas of in uniek kops hout

Uw bestelling tot op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt van de allermooiste houtsoorten ? Dan moet u bij QATRINA zijn ! Elke vorm kunnen wij voor u maken met onze hypermoderne machines. Moeten er sparingen of sleuven worden gefreesd of wilt u wellicht een verjongde rand rondom ? Alles is mogelijk bij QATRINA, dus neem snel contact met ons op en laat u verrassen !

Bent u geïnteresseerd in een werkblad van kops hout ?