voorraadtabletten

voorraadtabletten

Eiken voorraadtabletten bestelt u voordelig bij QATRINA

Nieuw bij QATRINA: massief eiken voorraadtabletten ! Voordelig en snel bij u thuisbezorgd ! Bestel bij ons prachtige massief eiken tabletten uit voorraad met een dikte van 20, 25, 30, 35 of 40 mm. in courante kleine en grote afmetingen. Wij leveren drie kwaliteiten: u kiest uit noestvrij/foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken, allemaal in doorgaande lamellen. Uiteraard is het door ons gebruikte hout FSC gekeurd. Een waarborg voor een verantwoord bosbeheer.

Onze producenten maken de tabletten van Slavonisch eikenhout: een heel langzaam groeiende houtsoort, waardoor de jaarringen dicht bij elkaar liggen en een harde eikensoort ontstaat. Slavonisch eiken is hierdoor zeer goed bestand tegen kromtrekken.

De voorraadtabletten zijn snel leverbaar: door onze samenwerking met een vaste koerier kunnen wij de tabletten doorgaans al binnen een (werk)week bij u afleveren. Bezorgen doen wij tegen kostprijs, want wij hebben een goede service hoog in ons vaandel staan.

 

 

 

voorraadtabletten

 

Op zoek naar een houten tablet op maat ? Bij QATRINA geen probleem !

Op maat gemaakte tabletten bestelt u heel gemakkelijk zelf in onze online webwinkel: wij leveren massief eiken tabletten in doorgaande lamel, in vingerlas en in kopshout.
Selecteer eerst de gewenste uitvoering (doorgaande lamel of vingerlas) en kwaliteit. Voer daarna de afmetingen en dikte in, en vink wel of niet de optie ‘extra schuurbeurt + vellingrand R2’ aan. Plaats uw bestelling in de winkelmand en reken veilig af via iDEAL, respectievelijk BANCONTACT voor onze Belgische klanten.

Een standaardtablet is geschuurd met korrel 80: de randen zijn nog haaks en scherp. Dit is een halffabricaat en moet nog verder afgewerkt worden.

U kunt ook kant en klare tabletten bij ons bestellen: kies dan voor de extra schuurbeurt incl. het aanbrengen van vellingkanten. De tabletten krijgen dan een extra schuurbeurt met een wat fijnere schuurkorrel (korrel 120) en de randen worden licht opgeschuurd. Ook wel het aanbrengen van vellingkanten genoemd.

Bij QATRINA kunt u uw tabletten ook nog laten behandelen met een professionele houtolie: wij werken met Monocoat olie van Rubio. Een zogenaamde twee componenten olie het tablet een goede en langdurige bescherming geeft. De olie is verkrijgbaar in transparant, maar ook in heel veel kleuren. Op onze website vindt u hiervan een overzicht: klik hier.

Op zoek naar iets aparts ? Kijk dan eens op de website bij onze categorie ‘kopshout‘. Zo goed als niemand anders in de Benelux kan dit leveren, dus exclusief verkrijgbaar bij QATRINA !  Neem voor meer informatie gerust even contact met ons op: Team QATRINA staat voor u klaar !

 

Bent u geïnteresseerd in onze voorraadtabletten ?