voorraadpaneel

eikenfineer op maat

Een mooi eiken voorraadpaneel bestelt u heel eenvoudig online bij QATRINA 

Onze core business is houten panelen en tafelbladen op maat maken, maar ook voor een eiken voorraadpaneel bent u bij QATRINA aan het juiste adres !

Wij hebben een grote hoeveelheid prachtige eiken panelen op voorraad in 20, 25, 30, 35 en 40 mm. dik in zowel (hele) grote als (hele) kleine afmetingen. U kunt kiezen uit drie verschillende houtkwaliteiten: wij leveren eiken uit voorraad in foutvrij, licht rustiek en rustiek in doorgaande lamellen. Het door ons geleverde hout is gegarandeerd allemaal duurzaam geproduceerd en FSC gekeurd.

Wij maken de panelen van het prachtige Slavonisch eiken: een veel mooiere, lichtere eikensoort dan het in Nederland en België veel geleverde ‘gewone’ Europees eiken. Slavonisch eiken is een zeer langzaam groeiende eikensoort. Hierdoor liggen de jaarringen zeer dicht bij elkaar en ontstaat een van de meest harde eikensoorten die er bestaat. Het is van nature dan ook al zeer goed bestand tegen eventueel kromtrekken en torderen.

Een voorraadpaneel moet per definitie natuurlijk ook snel geleverd kunnen worden. Wij werken samen met een vaste professionele koeriersdienst die ervoor zorgt dat uw bestelling zeer snel bij u thuis bezorgd kan worden: voorraadpanelen kunnen wij  doorgaans al binnen 6 (werk)dagen bij u afleveren. Als service naar onze klanten toe bezorgen wij tegen kostprijs: wij verdienen hier dus helemaal niets aan.

 

 

 

voorraadpaneel

 

Liever een paneel op maat gemaakt ? Ook dat is mogelijk bij QATRINA !

Via onze website kunt u ook eenvoudig zelf eiken panelen op maat bestellen: wij leveren panelen op maat in doorgaande lamellen, in vingerlas en in het exclusieve kopshout.
In de webshop kiest u de uitvoering (doorgaande lamel of vingerlas) en kwaliteit. Vervolgens voert u de gewenste afmetingen en dikte in, en kiest wel of niet voor de optie ‘extra schuurbeurt + vellingrand R2’.

Onze panelen zijn standaard geschuurd met korrel 80 en de randen zijn nog haaks en scherp. Wilt u een kant en klaar paneel bestellen waar u zelf niet meer aan hoeft te schuren of schaven ? Dat kan: kies dan voor de extra schuurbeurt + vellingkanten. Het paneel wordt dan nog een keer extra geschuurd met een fijnere korrel 120 en de randen worden licht geschuurd zodat ze niet meer scherp aanvoelen. Wij noemen dat in vakjargon ook wel het aanbrengen van vellingranden.

Om het verhaal helemaal compleet te maken kunt u het paneel ook nog laten behandelen met Rubio Monocoat houtolie: een professionele twee componenten olie die het hout een langdurige bescherming geeft. Rubio Monocoat is verkrijgbaar in transparante uitvoering, maar ook in heel veel kleuren. Kijk voor de mogelijkheden even op onze website: klik hier voor de Rubio Monocoat kleurenkaart.

Bent u op zoek naar iets echt speciaals ? Kijk dan ook nog even bij onze categorie ‘kopshout‘. Exclusief verkrijgbaar bij QATRINA, want zo goed als niemand anders kan dit leveren !

Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie, neem dan gerust even contact met ons op: wij helpen u graag.

 

Bent u geïnteresseerd in een voorraadpaneel ?