voordelige houten vensterbanken

voordelige houten vensterbanken

Bestel ze online op maat bij QATRINA: voordelige houten vensterbanken

Exact op maat voor u gemaakt in de afmetingen en dikte(s) die u zoekt: voordelige houten vensterbanken van QATRINA !
Eiken vensterbanken kunt u bij ons bestellen in foutvrij/kwastvrij eikenhout, maar ook een uitvoering in licht rustiek eiken en rustiek eiken is mogelijk. Dat alles kan eenvoudig online via onze website: u hoeft er deur niet eens voor uit !
Naast eiken vensterbanken zijn ook vensterbanken gemaakt van andere houtsoorten op aanvraag leverbaar. Bel of mail ons uw wensen en wij sturen u een vrijblijvende prijsopgave.

De meeste vensterbanken worden in België en Nederland gemaakt van het in de Benelux veel voorkomende Europese eiken. Onze vensterbanken worden daarentegen gemaakt van een veel mooiere houtsoort: Slavonisch eiken. Slavonisch eiken staat bekend om zijn mooie lichte kleur en is ook veel harder dan Europees eiken. Ons hout is FSC gecertificeerd, op kleur uitgezocht en duurzaam geproduceerd.

Vier verschillende diktes zijn mogelijk in doorgaande lamellen en in vingerlas. Lange lengtes in doorgaande lamellen (langer dan ca. 3,5 meter) moeten wij aanvragen: dergelijke lengtes zijn niet altijd beschikbaar. Neem dus even contact met ons op indien u langere lengtes nodig heeft.

Voor voordelige houten vensterbanken moet u bij QATRINA zijn. Of ze nou vierkant, rechthoekig, rond of zelfs ovaal moeten worden: wij maken ze voor u op maat tot op de millimeter nauwkeurig. Bijzondere vormen leveren wij uitsluitend op aanvraag buiten de website om: bel of mail ons hiervoor even.

 

Eikenfineer vensterbanken: een gunstig geprijsd alternatief 

Voordelig geprijsd, maar wel een kwalitatief hoogwaardig product ? Dan zijn onze eiken fineer vensterbanken wellicht iets voor u. Interessant geprijsd, leverbaar in foutvrij/kwastvrij en rustiek eiken uitvoering in maar liefst vijf (!) diktes: 20, 30, 40, 52 en 58 mm. Op onze website vindt u hier meer informatie, maar u kunt ons natuurlijk ook even bellen of mailen.

 

 

 

voordelige houten vensterbanken

 

Voorraad standaardpanelen van QATRINA !

Ze staan voor u klaar in ons eigen magazijn in diverse houtkwaliteiten, maten en diktes: voorraadpanelen van QATRINA. Wij kunnen ze snel bij u thuis bezorgen, zodat u er meteen mee aan de slag kunt ! Dus is het zelf op maat zagen geen probleem ? Dan zijn onze voorraadpanelen echt iets voor u.

Kijk snel op onze site bij de categorie voorraadpanelen en laat u verrassen door de vele mogelijkheden ! Neem voor eventuele vragen even contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in onze voordelige houten vensterbanken ?