voordelige houten vensterbank

voordelige houten vensterbank

Een voordelige houten vensterbank, exact op maat gemaakt bestelt u eenvoudig bij QATRINA !

Nieuwe vensterbank(en) nodig ? Voor een op maat gemaakte voordelige houten vensterbank, moet u bij QATRINA zijn ! Onze vensterbanken worden voor een groot deel besteld in eiken: wij leveren ze in mooi egaal foutvrij, in ruig rustiek en in een gematigde licht rustiek eiken uitvoering. Eiken vensterbanken kunt u bij ons direct zelf in onze webwinkel bestellen.

Naast eiken vensterbanken kunt u bij ons op aanvraag ook terecht voor massief houten vensterbanken in een andere houtsoort. Onze overige houtsoorten vindt u hier. Houd u er wel rekening mee dat onze overige houtsoorten niet altijd voorradig zijn: wij moeten deze bij onze producenten aanvragen. Heeft u vensterbanken nodig met uitsparingen of moet het een heel speciale vorm worden ? Bel of mail ons dan even, want in principe kunnen wij alles op maat voor u maken. Bij QATRINA zit u goed voor een voordelige houten vensterbank !

Wist u dat wij onze eiken vensterbanken maken van een niet alledaagse houtsoort ? Als een van de weinigen in Nederland en België gebruiken wij namelijk Slavonisch eiken: een exclusieve harde eikensoort die overwegend in Oost Europa groeit. Speciaal voor ons verwerkt, FSC gecertificeerd en duurzaam geproduceerd.

U kunt bij ons vensterbanken bestellen met een dikte van 20, 25, 30 of 40 mm. Op aanvraag zijn overige diktes mogelijk. Wij leveren ze in doorgaande lamellen en in vingerlas. Heeft u een afwijken vorm nodig of wilt u een hele lange vensterbank bestellen ? Onze contactgegevens vindt u hier.

Een mooie vensterbank van eiken fineer

Een fineervensterbank is bij ons verkrijgbaar in meerdere diktes en verschillende afwerkingen: u bestelt hem heel eenvoudig online op maat. Vriendelijk geprijsd, maar zeker niet minder dan massief. Leverbaar in een rustieke en een foutvrije look. Op onze website vindt u meer: klik hier.

 

 

 

voordelige houten vensterbank

Foutvrij Slavonisch eikenhouten vensterbanken in doorgaande lamellen

Uw klus kan niet wachten ? Wij leveren ook massief houten panelen uit voorraad 

Natuurlijk kost het maken van een vensterbank op maat wat tijd. Kunt u hier niet op wachten ? Dan zou u kunnen overwegen een standaardpaneel uit onze voorraad te bestellen: verkrijgbaar in veel courante maten en diktes, en snel geleverd door onze eigen koerier. Klik hier om naar ons overzicht te gaan.

 

Bent u geïnteresseerd in een voordelige houten vensterbank ?