voordelige houten tabletten

voordelige houten tabletten

Voordelige houten tabletten exact op maat gemaakt bestelt u natuurlijk online bij QATRINA

Voordelige houten tabletten nodig ? Bestel ze eenvoudig online bij QATRINA ! Wij leveren ze exact op maat tot op de millimeter nauwkeurig !
Of ze nou vierkant, rond, rechthoekig, ovaal of ellipsvormig moeten worden, het maakt ons niet uit, want wij zijn specialisten in maatwerk. Heeft u dus iets heel aparts in gedachten, neem dan contact met ons op, want met onze moderne cnc freesmachines is elke vorm mogelijk.

Houten tabletten op maat bestellen is bij ons een fluitje van een cent: u bestelt namelijk heel eenvoudig en voordelig vanuit uw luie stoel thuis. Voor voordelige houten tabletten bent u helemaal aan het juiste adres bij QATRINA ! In onze webwinkel vindt u drie verschillende eikenkwaliteiten en ons snelle bestelsysteem wijst u verder de weg. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst gaan wij direct voor u aan het werk.

Online leveren wij tabletten gemaakt van exclusief Slavonisch eikenhout in een foutvrije/kwastvrijelicht rustieke en rustieke kwaliteit, maar op aanvraag zijn buiten de website om ook tabletten in een andere houtsoort verkrijgbaar. Neem hiervoor even contact met ons op of kijk op de website.

Gegarandeerde topkwaliteit en FSC gecertificeerd, dus duurzaam geproduceerd. Wij leveren tabletten in doorgaande lamellen en in vingerlas met een dikte van 2, 2,5, 3 of 4 cm. Op aanvraag zijn evt. afwijkende diktes mogelijk.

Voorraadpanelen van QATRINA

Mocht u zelf op maat kunnen zagen, dan hebben wij voor u ook nog panelen op voorraad in diverse kwaliteiten en afmetingen. Klik hier voor onze categorie voorraadpanelen. Neem voor de zekerheid even contact met ons op voor de huidige voorraad, want deze wisselt per dag.

 

 

 

voordelige houten tabletten

 

Ook langere lengtes zijn mogelijk

Onze eiken tabletten kunt u online tot maximaal 3 meter lang en maximaal 1,2 meter breed bij ons bestellen. Mocht u langere lengtes nodig hebben, neem dan contact met ons op, want de beschikbaarheid van tabletten in doorgaande lamellen langer dan circa 3,5 meter fluctueert nogal: wij moeten dit altijd even navragen bij onze leveranciers.

Massief eikenhouten tabletten en tafelbladen opgebouwd uit kopshout of gemaakt in vingerlas langer dan 3,5 meter zijn wel altijd mogelijk. Bel of mail ons even uw wensen en wij gaan ermee aan de slag. Prachtige houten tabletten exact voor u op maat gemaakt ! Klik hier voor een handig overzicht van onze overige leverbare houtsoorten, of neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Bent u geïnteresseerd in onze voordelige houten tabletten ?