voordelige houten tabletten op maat

voordelige houten tabletten op maat

Op zoek naar voordelige houten tabletten op maat ? Dan bent u aan het juiste adres bij QATRINA !

Wilt u zelf aan de slag en bent u op zoek naar voordelige houten tabletten op maat ? Bij QATRINA bent u dan helemaal aan het juiste adres !
Bij ons bestelt u uw tabletten exact in de maten en dikte(s) die u zoekt in drie kwaliteiten eiken: u kunt kiezen uit foutvrij/kwastvrij eiken, licht rustiek eiken en rustiek eikenhouten tabletten. Een andere houtsoort is eventueel buiten de website om op aanvraag mogelijk. Klik hier voor het overzicht op de site.

Heeft u een speciale vorm nodig ? Ook dat is geen probleem, want wij werken computergestuurd: elke vorm is realiseerbaar ! Neem hiervoor gerust even contact met ons op: wij kunnen u vast wel verder helpen. Schitterende voordelige houten tabletten op maat in iedere denkbare vorm bestelt u bij QATRINA.

De meeste tabletten worden geleverd in Europees eiken: wij maken echter gebruik van het mooie Slavonisch eiken: een zeer harde, mooie eikensoort uit Oost Europa, duurzaam geproduceerd en tevens FSC gecertificeerd. Onze houten tabletten leveren wij in zowel doorgaande lamellen als in vingerlas. Vier standaarddiktes zijn mogelijk: onze tabletten zijn verkrijgbaar met een dikte van 20, 25, 30 en 40 mm. Tabletten in een andere dikte op aanvraag.

Neem even contact met ons op indien u hele lange tabletten nodig heeft: deze zijn in doorgaande lamellen niet altijd leverbaar. Wij moeten dit even voor u aanvragen bij onze producenten.

Dik eikenfineer: een interessant geprijsd alternatief !

Eikenfineertabletten: een gunstig geprijsd alternatief voor massief en nagenoeg niet van massieve tabletten te onderscheiden. U kunt bij ons fineer op maat bestellen in een foutvrije en rustieke eikenkwaliteit in diktes van 20, 30, 40, 52 en 58 mm. Heeft u interesse in ons voordelige eikenfineer ? Kijk dan even op de website voor meer informatie.

 

 

 

voordelige houten tabletten op maat

 

Supersnel aan de slag met voorraadpanelen van QATRINA !

Supersnel aan de slag ? Wij hebben voor u een zeer groot aantal houten tabletten in standaardmaten en diktes op voorraad in ons magazijn. U moet ze dan wel zelf op maat zagen en verder afwerken. Onze voorraadpanelen kunnen wij heel snel bij u afleveren: doorgaans hebt u ze al na een aantal (werk)dagen in huis !

Op onze website treft u een compleet overzicht van de mogelijkheden: klik hier voor onze voorraad standaardpanelen of neem contact op voor de laatste stand van zaken.

 

Bent u geïnteresseerd in onze voordelige houten tabletten op maat ?