voordelige houten meubelpanelen

massief eiken panelen

Voordelige houten meubelpanelen van QATRINA

Eenvoudig voordelige houten meubelpanelen bestellen ? QATRINA levert ze op maat gemaakt !
Niet alleen massief eiken panelen op maat, maar ook panelen in andere houtsoorten.

Wij leveren panelen in rondvierkantrechthoekigovaal en ellipsvormig. Een speciale vorm in gedachten ? Geen probleem, want met de computergestuurde houtbewerkingsmachines kunnen wij (bijna) iedere gewenste vorm voor u maken. Neem even contact met ons op, en laat u verrassen door de vele mogelijkheden bij QATRINA, want bijna alles is mogelijk.

Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons voorop: het door ons gebruikte hout is daarom altijd FSC gekeurd

Houten panelen bestelt u gemakkelijk direct in onze webshop. Panelen in andere houtsoorten leveren wij buiten onze website om, op aanvraag. Klik hier voor een overzicht.

Voordelige houten meubelpanelen leveren wij in doorgaande lamelen, vingerlas, en in schitterend kopshout. De panelen zijn standaard verkrijgbaar in meerdere diktes, maar een eventuele tussenliggende dikte is geen probleem. Panelen in doorgaande lamellen en in vingerlas kunt u met een maximale dikte van 40 mm. massief bij ons bestellen. Kops panelen zijn leverbaar vanaf 60 mm. dik, in verschillende diktes oplopend tot een maximale dikte van 120 mm.

 

 

 

voordelige houten meubelpanelen

Voordelige houten meubelpanelen

 

Meubelpanelen panelen op maat gemaakt, voor een scherpe prijs

In onze online webshop kunt u meubelpanelen bestellen tot een maximale lengte van 3 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter, maar op aanvraag is (veel) langer en breder ook bijna altijd mogelijk.
In vingerlas en in kopshout leveren wij tot wel zeven meter lang, en in doorgaande lamel sowieso tot en met 3,5 meter. Langer dan 3,5 meter in doorgaande lamel is lastig, want dat is niet altijd verkrijgbaar. Neem hiervoor even contact met ons op, zodat wij dit voor u bij onze leverancier(s) kunnen navragen.

Foutvrij, licht rustiek, rustiek eiken, en andere houtsoorten, want wij houden van veelzijdigheid. Klik hier voor ons overzicht. QATRINA, omdat wij staan voor kwaliteit.

licht rustiek eikenhouten paneel (doorgaande lamel)                                        licht rustiek eikenhouten paneel (vingerlas)

Licht rustiek eiken doorgaande lamel                      Licht rustiek eiken vingerlas

 

Bent u geïnteresseerd in onze voordelige houten meubelpanelen ?