voordelige houten keukenfrontjes

voordelige houten keukenfrontjes

Bestel ze gewoon precies op maat bij QATRINA: voordelige houten keukenfrontjes

Zijn uw huidige keukenfrontjes wel een keer aan vervanging toe of krijgt u binnenkort een geheel nieuwe (Ikea)keuken ? Ga dan voor voordelige houten keukenfrontjes van QATRINA !
Onze prachtige houtproducten kunnen wij scherp aanbieden door onze jarenlange samenwerking met buitenlandse leveranciers. Waarom zou u dus verder zoeken ?!

Houten keukenfrontjes op maat gemaakt van eiken, maar ook een andere houtsoort is mogelijk op aanvraag. Dus heeft u bijvoorbeeld liever uw frontjes in beuken-, kersen-, essen-  of notenhout, bel of mail ons dan even voor een vrijblijvende prijsopgave.

Elke door u gewenste afmeting kunnen wij maken met onze speciale freesmachines. Geen deur of front is ons te klein of te groot: wij gaan iedere uitdaging aan. Dus heeft u speciale, niet alledaagse wensen: bel of mail ons dan even.

Fronten en deuren met frutsels en fratsels vindt u niet bij ons, maar voor een strakke hedendaagse uitvoering bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Bent u gecharmeerd van wat extra nostalgie in huis, dan kunt u bij ons eventueel ook terecht voor keukenfronten en -deuren in meerdere paneeluitvoeringen. Deze leveren wij buiten de website om op aanvraag.

Prachtig egaal van kleur en keihard: wij maken onze eiken fronten en deuren van uit de Balkanlanden geïmporteerd eikenhout: massief Slavonisch eiken. Niet alleen FSC gecertificeerd, maar ook nog gegarandeerd duurzaam geproduceerd en verwerkt. Onze deuren en fronten zijn verkrijgbaar in drie verschillende eikenkwaliteiten: rustiek, licht rustiek en schitterend noestvrij. Betaalbare prijzen, de allerbeste kwaliteit en exact op maat gemaakt: bij QATRINA bent u voor voordelige houten keukenfrontjes aan het goede adres.

Kijk ook eens bij onze eikenfineer deuren en fronten: een hoge kwaliteit voor een lage prijs, en ook op maat voor u gemaakt

Eikenfineer keukendeuren en -fronten: vanzelfsprekend ook weer op maat gemaakt en te bestellen in een ruige rustieke en een mooie egale foutvrije kwaliteit. Op de website vindt u meer informatie over dit interessant geprijsde product: klik hier.

 

 

 

voordelige houten keukenfrontjes

Bij ons zit u goed voor maatwerk in massief hout en fineer 

QATRINA is meer dan maatwerk alleen: kant en klare deuren en fronten met de benodigde scharniergaten, greeploze profielen en behandeld met een houtolie of lak ? Heel normaal bij QATRINA. Stuur ons een mailtje met uw wensen en wij gaan ermee aan de slag.

 

Bent u geïnteresseerd in onze voordelige houten keukenfrontjes ?