voordelige houten keukenfronten

voordelige houten keukenfronten

Wij maken ze exact op maat voor u: voordelige houten keukenfronten

Wanneer uw bestaande keuken aan een grondige renovatie toe is, dan bent u bij QATRINA aan het juiste adres ! Wij leveren namelijk voordelige houten keukenfronten op maat gemaakt. Houten keukenfronten geven een warme sfeer in uw keuken, dus onze voordelige houten keukenfronten zijn absoluut het overwegen waard ! Uitgekeken op die glimmende plasticdeuren ? Ga dan voor massief hout !

Iedere gewenste afmeting is mogelijk: klein of groot, het maakt niet uit. Alles tot op de millimeter nauwkeurig op maat voor zeer interessante prijzen. Bestel dus vandaag nog uw nieuwe keukenfronten bij QATRINA !

De keukenfronten zijn doorgaans geen probleem, maar bij de bijbehorende deuren is een extra behandeling nodig: wij frezen namelijk stalen strippen in de deuren om ervoor te zorgen dat ze niet kunnen kromtrekken. Hier ziet u niks van, want de strippen worden geheel onzichtbaar in de deuren weggewerkt. Massief houten deuren voorzien van stalen strippen zijn wel zwaarder dan ‘normale’ keukendeuren: een extra scharnier biedt dan uitkomst.

Wij maken gebruik van Slavonisch eiken: een zeer mooie lichte eikensoort die bekend staat om zijn verfijnde structuur. Slavonisch eikenhout wordt onder streng staatstoezicht in o.m. Kroatië gekweekt en gekapt. Dit gebeurt gegarandeerd duurzaam: onze houtproducten zijn daarom ook allemaal FSC gecertificeerd.

Slavonisch eiken keukenfronten en -deuren leveren wij in drie kwaliteiten: foutvrij/kwastvrij, licht rustiek en sfeervol rustiek. U kunt bij ons evt. ook terecht voor deuren en fronten gemaakt van een andere houtsoort dan eiken, maar uitsluitend op aanvraag: deze zijn niet het hele jaar door verkrijgbaar, dus neem hiervoor even contact met ons op.
Zeer interessant geprijsd en nagenoeg niet van massief te onderscheiden zijn onze keukenfronten en -deuren van eikenfineer. Leverbaar in foutvrij en rustiek Slavonisch eiken. Kijk hiervoor even op onze website.

 

 

 

voordelige houten keukenfronten

 

Zelf verder afwerken of kant en klaar: het kan beide bij QATRINA ! 

Zelf verder afwerken of al helemaal klaar om te bevestigen ? Het kan beide.
Wanneer u de fronten en deuren kant en klaar bestelt dan zorgen wij dat de gaten voor de scharnieren er al zijn uitgefreesd en wordt uw bestelling behandeld met een professionele lak of houtolie.

Bij QATRINA kunt u ook terecht voor sfeervolle deuren en bijpassende fronten in een paneeluitvoering. Op maat verkrijgbaar in diverse fraaie uitvoeringen. Nieuwsgierig ? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar.

 

Bent u geïnteresseerd in onze voordelige houten keukenfronten ?