voordelige houten keukendeuren

voordelige houten keukendeuren

Voordelige houten keukendeuren ? Wij maken ze op maat voor u !

Uw keuken is wel een keer toe aan een (grondige) opknapbeurt ? Dan zijn voordelige houten keukendeuren van QATRINA zeker een overweging waard. Of u ze nou wilt gebruiken om uw bestaande keuken op te frissen of ze wilt gebruiken voor een compleet nieuwe keuken: ga eens voor massief houten deuren ! U zult er geen spijt van krijgen. Weg met die gladde deuren die standaard worden geleverd. Wij maken fraaie strakke keukendeuren en fronten voor u op maat: bij ons bent u aan het juiste adres voor voordelige houten keukendeuren ! Heel klein of heel groot: het maakt ons niet uit.

Hout wil van nature gaan kromtrekken. Om dit tegen te gaan voorzien wij de deuren allemaal van ingefreesde stalen strippen. U ziet er niets van, maar de strippen zorgen ervoor dat de deuren gegarandeerd recht blijven. Omdat onze deuren gemaakt worden van massief hout en voorzien worden van extra stalen strippen, zijn ze wel wat zwaarder dan ‘normale’ deuren: een extra scharnier is dan ook geen overbodige luxe.

Onze eiken keukendeuren worden allemaal gemaakt van exclusief Slavonisch eikenhout met een mooie lichte kleur. Slavonisch eiken is afkomstig uit onder meer Kroatië en groeit door de koude winters daar heel langzaam. Dit geeft echter wel keihard hout. Alles FSC gecertificeerd en duurzaam verwerkt.

Wij leveren eiken in een prachtige foutvrije, licht rustieke en rustieke uitvoering. Deuren en fronten in andere houtsoorten zijn met het oog op de beperkte beschikbaarheid alleen op aanvraag verkrijgbaar. Bel of mail ons even uw wensen, dan vragen wij dit voor u aan.

Financieel aantrekkelijk en kwalitatief zeker niet minder dan massieve deuren en fronten is een uitvoering in dik eikenfineer. Verkrijgbaar in foutvrij en rustiek eikenkwaliteit. Op onze website vindt u hierover meer informatie.

 

 

 

voordelige houten keukendeuren

 

Wilt u uw deuren helemaal kant en klaar bestellen ? Geen probleem bij QATRINA !

Uw deuren al kant en klaar om te monteren bestellen ? Dat kan: wij verzorgen dan de scharnierboringen voor u en werken de fronten en deuren ook nog af met een professionele houtolie of een transparante lak. Wij werken met Rubio Monocoat houtolie, afkomstig uit de parketindustrie.

Voor een gegarandeerd sfeervolle keuken kunt u ook nog deuren en fronten in een fraaie paneeluitvoering overwegen. Paneeldeuren en – fronten zijn mogelijk in meerdere uitvoeringen: neem voor de mogelijkheden even contact op.

 

Bent u geïnteresseerd in onze voordelige houten keukendeuren ?