voordelige houten kastdeurtjes

voordelige houten kastdeurtjes

Exact op maat voor u gemaakt: voordelige houten kastdeurtjes bestelt u gewoon bij QATRINA !

Zijn uw bestaande deuren na jarenlange trouwe dienst nu een keer aan vervanging toe ? Dan zijn onze voordelige houten kastdeurtjes zeker een goed alternatief. Fris er uw bestaande keuken mee op, of gebruik ze voor in een geheel nieuwe keuken. Massief houten kastdeurtjes brengen sfeer in uw keuken en bij QATRINA bestelt u ze ook nog eens heel voordelig op maat gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig !
Wij leveren fraaie strakke, moderne kastdeurtjes en bijpassende frontjes op maat: het maakt niet uit of u hele grote of juist hele kleine deurtjes nodig heeft. Wij gaan iedere uitdaging aan !

Van nature heeft hout de nare eigenschap dat het wil gaan kromtrekken. Omdat wij standaard onzichtbaar stalen strippen in onze deuren frezen kunnen deze niet meer kromtrekken en blijven ze tot in lengte van jaren gegarandeerd kaarsrecht.
Onze kastdeuren worden voor een groot deel in eikenhout besteld. Wij maken in tegenstelling tot veel andere aanbieders geen kastdeuren van Europees eiken, maar van Slavonisch eiken: een beduidend mooiere en hardere eikensoort. Slavonisch eiken is onder meer afkomstig uit Kroatië, is FSC gecertificeerd en wordt daar ter plaatse onder streng toezicht duurzaam door onze producenten verwerkt.

Eiken kastdeuren zijn bij ons verkrijgbaar in een foutvrije, een licht rustieke en een robuuste rustieke kwaliteit. Kastdeuren en bijbehorende fronten in een andere houtsoort dan eiken zijn, mede met het oog op de beperkte beschikbaarheid, uitsluitend op aanvraag beschikbaar. Bel of mail ons hiervoor even. Wij vragen het dan voor u aan bij onze producenten.

Kwalitatief gelijkwaardig, maar stukken voordeliger dan een massieve uitvoering zijn onze kastdeuren gemaakt van dik eiken fineer in een foutvrije of een rustieke uitvoering. Meer informatie vindt u hierover op onze website.

 

 

 

voordelige houten kastdeurtjes

voordelige houten kastdeurtjes

Kant en klaar om te monteren: ook dat kan gewoon bij QATRINA 

Uw kastdeuren kant en klaar om te monteren, inclusief de benodigde sparingen voor de scharnieren en geheel gelakt of geolied bestellen ? Geen probleem bij QATRINA ! Wij frezen de scharnierboringen er al voor u uit en behandelen de deuren met een professionele twee componenten houtolie of een mat of zijdeglans transparante lak. Zo zijn de deuren al helemaal klaar en hoeft u ze alleen nog af te (laten) hangen.

Voor een nog sfeervollere uitstraling in uw keuken kunnen wij eventueel ook nog onze fraaie paneelkastdeuren aanbieden: leverbaar in meerdere (klassieke en moderne) uitvoeringen en uiteraard ook al helemaal kant en klaar bij ons te bestellen. Nieuwgierig ? Bel of mail ons dan even voor de mogelijkheden.

 

Bent u geïnteresseerd in onze voordelige houten kastdeurtjes ?