voordelige houten kastdeuren

voordelige houten kastdeuren

QATRINA maakt ze exact op maat voor u: voordelige houten kastdeuren

Wij kunnen onze houtproducten voor zeer interessante prijzen aanbieden, want wij kopen ons hout voordelig in bij onze vaste leveranciers in het buitenland. Dus heeft u een nieuwe keuken voor ogen of zijn uw bestaande deuren hoognodig aan vervanging toe ? Voor voordelige houten kastdeuren moet u bij QATRINA zijn.

Niet alleen voor eikenhouten kastdeuren, maar ook voor deuren in andere houtsoorten kunt u bij ons terecht. Zo leveren wij op aanvraag onder meer ook kastdeuren gemaakt van kersenhout, essenhout, beukenhout en Amerikaans notenhout.

De kastdeuren en bijbehorende afdekpanelen maken wij op maat in iedere door u gewenste afmeting. Met behulp van onze hoogwaardige machines kunnen wij superkleine, maar ook extra grote deuren voor u maken. Wij frezen altijd onzichtbaar metalen strippen in onze deuren. Zo wordt voorkomen dat ze na verloop van tijd gaan kromtrekken en niet meer goed sluiten. Iets dat veel van onze collega’s nog wel eens over het hoofd willen zien.

Deuren in een mooie vlakke uitvoering: overbodige tierlantijnen doen wij niet aan. Zoekt u extra sfeer in huis ? Dan zou u nog onze massief houten paneelkastdeuren kunnen overwegen: deze zijn op aanvraag leverbaar in diverse modellen. Geïnteresseerd ? Neem dan contact met ons op.

Massief eikenhout met een prachtige egale, lichte kleur: wij werken namelijk met een uit Oost Europa geïmporteerde, keiharde eikensoort: Slavonisch eikenhout. Altijd FSC gecertificeerd en duurzaam verder verwerkt tot prachtige kastdeuren. Om eenieder tegemoet te komen leveren wij de deuren in verschillende kwaliteiten: rustiek, licht rustiek en noestvrij eiken. U ziet het: voor voordelige houten kastdeuren zit u goed bij QATRINA.

Houten kastdeuren voor een betaalbare prijs ? Kijk dan eens bij ons eikenfineer op maat !

Fineerkastdeuren op maat voor u gemaakt voor een zeer interessante prijs, verkrijgbaar in noestvrij en in rustiek Slavonisch eiken. Kijk voor meer informatie even op onze website of neem contact met ons op: u kunt ons bereiken via mail en telefoon.

 

 

 

voordelige houten kastdeuren

Voor betaalbaar maatwerk in massief hout of fineer bent u bij QATRINA aan het juiste adres

Uw kastdeuren voorzien van de benodigde scharniergaten bestellen ? Maar natuurlijk is dat mogelijk. De deuren moeten een greeploos profiel krijgen ? Geen probleem. Alles kant en klaar geolied of gelakt zodat u ze alleen nog hoeft te monteren ? Het kan allemaal bij QATRINA.

 

Bent u geïnteresseerd in onze voordelige houten kastdeuren ?