voordelige eikenhouten tabletten

voordelige eikenhouten tabletten

Voor voordelige eikenhouten tabletten bent u bij QATRINA aan het juiste adres !

Bent u op zoek naar voordelige eikenhouten tabletten ? Wij leveren ze op maat tot op de mm. nauwkeurig gemaakt ! Klein verschil t.o.v. onze collega’s: wij maken op maat en zagen dus niet op maat.
Bij ons kunt u terecht voor alle denkbare vormen: vierkant, rond, rechthoekig, Spaans of Deens ovaal, ellipsvormig: het is allemaal mogelijk. Wij kunnen gerust stellen dat wij maatwerkspecialisten zijn: zelfs de meest ingewikkelde vormen kunnen wij wel voor u maken, want wij werken computergestuurd. Zoekt u dus iets echt speciaals ? Bel of mail ons dan even: wij kunnen u vast wel verder helpen !

Eenvoudiger kan haast niet: bestellen kan gewoon vanuit uw luie stoel thuis. Uw voordelige eikenhouten tabletten bestelt u namelijk razendsnel online. Wij gaan direct daarna voor u aan de slag en bezorgen uw bestelling zo snel mogelijk bij u thuis.
In onze webshop kunt u kiezen uit drie kwaliteiten prachtig Slavonisch eikenhout. Wij leveren foutvrij/noestvrijlicht rustiek en rustiek. Tabletten in andere houtsoorten leveren wij op aanvraag. Voor een overzicht hiervan verwijzen wij u graag naar de website: klik hier.

Met eikenhouten tabletten van QATRINA haalt u gegarandeerd topkwaliteit in huis: stuk voor stuk FSC gecertificeerd en absoluut milieuvriendelijk geproduceerd.
Wij leveren onze eiken tabletten in zowel doorgaande lamellen als in een vingerlasuitvoering, standaard in 20, 25, 30 of 40 mm. dik, maar buiten de site om zijn eventueel ook andere diktes verkrijgbaar.

U kunt uw tabletten evt. zelf op maat zagen ? Kijk dan ook even bij onze panelen uit voorraad: klik hier. Voor de actuele voorraad kunt u natuurlijk ook even contact met ons opnemen.

 

 

 

voordelige eikenhouten tabletten

 

Langere lengtes zijn eventueel ook mogelijk 

Onze schitterende massief eiken tabletten maken wij van Slavonisch eikenhout. Online leveren wij tot max. 3 meter lang en max. 1,2 meter breed. Heeft u langer of breder nodig ? Neem in dat geval even contact met ons op voor de mogelijkheden, want in de meeste gevallen kunnen wij u wel verder helpen.

Massief houten tabletten in doorgaande lamellen met een lengte langer dan 3,5 meter zijn niet altijd beschikbaar: wij moeten dergelijke lengtes aanvragen bij onze producenten. Langere lengtes in kopshout en in vingerlasuitvoering zijn over het algemeen wel gewoon verkrijgbaar. Bel of mail ons even voor de mogelijkheden, dan kunnen wij kijken wat wij voor u kunnen doen: Team QATRINA staat voor u klaar !

 

Bent u geïnteresseerd in onze voordelige eikenhouten tabletten ?