voordelige eikenhouten tabletten op maat

voordelige eikenhouten tabletten op maat

Voordelige eikenhouten tabletten op maat nodig ? QATRINA maakt ze in de afmetingen en vorm die u nodig heeft !

Voordelige eikenhouten tabletten op maat nodig voor uw klus ? QATRINA levert ze tot op de millimeter nauwkeurig ! In tegenstelling tot veel andere aanbieders MAKEN wij ze op maat en zagen ze dus niet op maat.
Alle denkbare vormen zijn mogelijk. Standaard kunt u bij ons vierkante, ronde, rechthoekige, ovale en ellipsvormige eiken tabletten bestellen, maar op aanvraag zijn ook heel ingewikkelde vormen mogelijk. Wij werken met de nieuwste (computergestuurde) freesmachines die zo goed als alles kunnen maken. Neem dus gelijk contact met ons op en laat u verrassen door de vele mogelijkheden !

Massief houten tabletten bestellen kan bij ons gewoon thuis vanaf de bank, want onze voordelige eikenhouten tabletten op maat bestelt u supersnel online. Het bestellen wijst zich vanzelf en afrekenen kan eenvoudig met iDEAL resp. BANCONTACT. Zodra de bestelling is geplaatst gaan wij voor u aan de slag en leveren wij deze tegen kostprijs bij u thuis af.
In onze webshop treft u foutvrij/noestvrijlicht rustiek en rustiek Slavonisch eiken tabletten. Op aanvraag zijn andere houtsoorten mogelijk. Bekijk hier onze overige houtsoorten.

Gegarandeerde topkwaliteit, op kleur en structuur geselecteerd, FSC gecertificeerd en stuk voor stuk duurzaam geproduceerd. Bij QATRINA krijgt u alleen het allerbeste ! Onze tabletten zijn online in zowel doorgaande lamellen als in vingerlas te bestellen in meerdere courante diktes. Wij leveren massief niet dikker dan 40 mm. maar opdikken is evt. wel mogelijk.

U bent een handige klusser en kunt zelf op maat zagen ? Dan zijn onze voorraadpanelen echt iets voor u: klik hier. Deze kunnen wij heel snel bij u afleveren.

 

 

 

voordelige eikenhouten tabletten op maat

 

Ook langere tabletten zijn mogelijk bij QATRINA

In onze webwinkel kunt u massief eiken tabletten op maat bestellen tot max. 3 meter lang en max. 1,2 meter breed, maar buiten de website om is eventueel ook langer en breder mogelijk. In dat geval verzoeken wij u even contact met ons op te nemen.

Tabletten met doorgaande lamellen langer dan ongeveer 3,5 meter zijn over het algemeen moeilijk te vinden: of doorgaande lamel langer dan 3,5 meter beschikbaar is, moeten wij dan ook altijd opvragen bij onze producenten.
Langere houten tabletten in kopshout en in vingerlas zijn in de meeste gevallen wel gewoon leverbaar. Bel of mail ons gerust even, want doorgaans kunnen wij u wel verder helpen !

 

Bent u geïnteresseerd in onze voordelige eikenhouten tabletten op maat ?