voordelige eikenhouten panelen

voordelige eikenhouten panelen

Voordelige eikenhouten panelen bestelt u gewoon online op maat bij QATRINA

Voordelige eikenhouten panelen ? QATRINA levert ze op maat gemaakt tot op de millimeter nauwkeurig ! Wij zagen niet op maat: wij maken op maat. Toch wel een verschil. U kunt bij ons terecht voor vierkante, ronde, rechthoekige, Spaans of Deens ovale of ellips vormige panelen. Alles netjes op maat bij u thuis afgeleverd. QATRINA is specialist in het maken van ingewikkelde vormen, dus heeft u iets heel aparts voor ogen, neem dan contact met ons op, want wij werken met de allernieuwste computergestuurde machines. Wij hebben alleen een digitale tekening van u nodig: daarmee is het voor ons een fluitje van een cent.

Snel en gemakkelijk thuis vanaf de bank voordelige eikenhouten panelen bestellen ? Het kan bij QATRINA ! Ons slimme bestelsysteem zorgt ervoor dat u razendsnel uw panelen kunt bestellen en wij zorgen voor de rest.
U kunt bij ons online in de webwinkel prachtig massief Slavonisch eiken bestellen in foutvrije/noestvrijelicht rustieke en rustieke kwaliteit. Een paneel in een andere houtsoort dan eiken is mogelijk op aanvraag. Klik hier voor onze andere houtsoorten.

U haalt gegarandeerd kwaliteit in huis, want onze houtproducten zijn altijd FSC gecertificeerd en op een duurzame manier geproduceerd. Eiken panelen zijn mogelijk in doorgaande lamellen en in vingerlas. Wij leveren standaard 20, 25, 30 of 40 mm. dik. Buiten de website om zijn andere diktes mogelijk.

Kunt u zelf op maat zagen ? Wellicht zijn onze panelen uit voorraad dan iets voor u. Deze kunnen wij razendsnel leveren. Klik hier voor meer informatie, of neem voor de laatste stand van zaken even contact met ons op.

 

 

 

voordelige eikenhouten panelen

 

Ook lange lengtes zijn mogelijk 

Eiken panelen op maat leveren wij in schitterend massief Slavonisch eiken. U kunt online tot een lengte van maximaal 3 meter en een breedte van maximaal 1,2 meter bij ons bestellen. Voor langere lengtes en bredere panelen gelieve even contact met ons op te nemen, want panelen in doorgaande lamellen langer dan 3,5 meter zijn lastig te krijgen: dit moeten wij altijd aanvragen.

Lange panelen en tafelbladen van kopshout en in vingerlasuitvoering zijn echter doorgaans geen probleem. Bel of mail ons hiervoor even.

Bij QATRINA bent u voor voordelige eikenhouten panelen tot op de mm. nauwkeurig op maat gemaakt aan het juiste adres ! Liever een paneel in een andere houtsoort dan eiken ? Klik dan hier voor de mogelijkheden.

 

Bent u geïnteresseerd in onze voordelige eikenhouten panelen ?