voordelige eikenhouten panelen op maat

voordelige eikenhouten panelen op maat

Bestel ze gewoon online: voordelige eikenhouten panelen op maat van QATRINA

Online voordelige eikenhouten panelen op maat bestellen ? Dat kan heel simpel op de millimeter nauwkeurig bij QATRINA ! Voor de goede orde: bij ons wordt niets op maat gezaagd. Wij MAKEN op maat. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het wel voor u maken: Spaans of Deens ovaal, maar ook ‘gewoon’ rond, vierkant en rechthoekig. Het is allemaal geen probleem.

Wij zijn vooral sterk in het maken van zeer ingewikkelde vormen, omdat wij werken met computergestuurde apparatuur. Bent u van plan een wel heel erg bijzondere vorm te laten maken, dan zit u goed bij QATRINA ! Neem snel contact met ons op.

Het kan bij QATRINA: supersnel thuis vanuit uw luie stoel voordelige eikenhouten panelen op maat bestellen ! U kunt bij ons in de webshop prachtige massief Slavonisch eiken panelen bestellen in foutvrije/noestvrijelicht rustieke en rustieke kwaliteit. Panelen in een andere houtsoort dan eiken op aanvraag. Klik hier voor een overzicht.
Bestellen is heel eenvoudig: onze geavanceerde website zorgt ervoor dat u razendsnel uw eikenhouten panelen kunt bestellen en wij gaan daarna direct voor u aan de slag.

Alleen het allerbeste is bij ons goed genoeg: alles is FSC gecertificeerd en wordt op kleur en structuur geselecteerd. Wij leveren onze panelen in vingerlas en in doorgaande lamellen. Meerdere courante diktes zijn mogelijk.

Wilt u heel snel uw bestelling ontvangen en kunt u eventueel zelf op maat zagen ? Wij leveren ook panelen uit voorraad. Klik hier voor meer informatie, of neem direct contact met ons op voor de meest actuele voorraadstatus.

 

 

 

voordelige eikenhouten panelen op maat

 

Ook extra lange panelen zijn mogelijk 

Onze eiken panelen maken wij van het keiharde, mooie Slavonisch eiken. U kunt dit online bij ons bestellen tot maximaal 3 meter lang en maximaal 1,2 meter breed. Neem, indien u langer of breder nodig heeft, contact met ons op. Hout met doorgaande lamellen langer dan 3,5 meter is moeilijk te krijgen, maar wij werken met meerdere producenten, dus in de meeste gevallen kunnen wij u hieraan wel helpen.

Extra lange panelen van kopshout en in vingerlas zijn sowieso geen probleem. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Voor voordelig maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig bent u aan het juiste adres bij QATRINA en wij bezorgen uw bestelling ook nog eens tegen kostprijs bij u thuis !

 

Bent u geïnteresseerd in onze voordelige eikenhouten panelen op maat ?