voordelige eikenhouten keukenfrontjes

voordelige eikenhouten keukenfrontjes

Voordelige eikenhouten keukenfrontjes op maat voor u gemaakt ? Dan moet u bij QATRINA zijn ! 

Bent u voornemens een nieuwe keuken aan te schaffen of wilt u uw bestaande keuken eens goed onderhanden nemen ? Dan bent u nu op het juiste adres, want QATRINA levert voordelige eikenhouten keukenfrontjes op maat gemaakt.
Uitgekeken op die standaard plasticdeuren en behoefte aan meer sfeer in uw keuken ? Dan zijn onze onze voordelige eikenhouten keukenfrontjes absoluut de juiste keus ! Wij maken ze allemaal op maat: het maakt niet uit of u hele kleine keukenfrontjes of hele grote nodig heeft. Laat u verrassen en kies voor massief eiken keukenfronten.

Normaal gesproken zijn de frontjes wel allemaal eenvoudig op een vlakke achterwand te monteren. De deurtjes echter verdienen wat extra aandacht omdat massief hout zonder extra versteviging na verloop van tijd gegarandeerd kromtrekt. Al onze deuren worden daarom v.v. onzichtbaar ingefreesde metalen strippen. Zo kunnen ze niet meer krom gaan staan en blijven de deuren gewoon recht.

Wij maken onze keukenfrontjes en bijbehorende deurtjes allemaal van Slavonisch eiken: een fraaie, lichte houtsoort. Slavonisch eiken vindt zijn oorsprong in Oost Europa: hier wordt het duurzaam gekweekt en onder staatstoezicht gekapt. Ons eikenhout is bovendien altijd FSC gecertificeerd: een garantie voor een milieuvriendelijke houtproductie.

Keukenfrontjes en -deuren van Slavonisch eiken zijn verkrijgbaar in een foutvrije, licht rustieke en rustieke kwaliteit. Fronten en deuren in andere houtsoorten op aanvraag. Neem even contact op voor de mogelijkheden op dit moment.

Keukenfronten en deuren gemaakt van massief hout zijn kostbaar. Een voordelig(er) alternatief zijn onze eiken fineerfronten en -deuren, afgewerkt met liefst 1 mm. dik fineer. U kunt fineer op maat bij ons bestellen in een foutvrije en een rustieke kwaliteit.

 

 

 

voordelige eikenhouten keukenfrontjes

Klaar om te bevestigen of zelf verder afwerken: bij QATRINA kan het beide 

Bent u handig en wilt u de fronten en deuren zelf verder afwerken, of bestelt u ze liever kant en klaar ? Het kan beide bij QATRINA. Wanneer u ze kant en klaar bestelt dan frezen wij de gaten voor de scharnieren er voor u uit en wordt de bestelling in zijn geheel afgewerkt met twee componenten lak (transparant) of houtolie (transparant of in kleur).

Ook verkrijgbaar bij QATRINA: nostalgische fronten en deuren in een sfeervolle paneeluitvoering. Uiteraard ook weer op maat gemaakt en leverbaar in 7 verschillende modellen. Meer weten ? Neem dan contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in onze voordelige eikenhouten keukenfrontjes ?