voordelige eikenhouten keukenbladen

voordelige eikenhouten keukenbladen

Voor voordelige eikenhouten keukenbladen moet u bij QATRINA zijn !

Heel eenvoudig vanuit uw luie stoel voordelige eikenhouten keukenbladen bestellen is geen probleem bij QATRINA ! U voert de door u gewenste afmetingen en dikte van het blad in, en wij gaan meteen voor u aan de slag.
Wij leveren al jarenlang voordelige eikenhouten keukenbladen in elke gewenste afmeting. Zowel particuliere klanten als de zakelijke markt kan bij ons terecht. Ook voor heel ingewikkelde, moeilijke vormen bent u bij ons aan het juiste adres, want onze producenten beschikken allemaal over geavanceerde cnc freesapparatuur. Hiermee kunnen zij elke vorm voor u maken !

Onze collega-aanbieders werken hoofdzakelijk met Europees eiken. Wij maken onze keukenbladen echter van prachtig Slavonisch eikenhout. Slavonisch eiken groeit in Oost Europa, waar het op een duurzame wijze gekweekt en gekapt wordt. Onze bladen zijn ook altijd FSC gecertificeerd: een garantie voor een milieuvriendelijk geproduceerd houtproduct.

U kunt bij ons een keukenblad in foutvrij, licht rustiek en rustiek eikenkwaliteit bestellen in doorgaande lamellen, maar ook een vingerlasuitvoering is mogelijk. Op aanvraag zijn keukenbladen in andere houtsoorten ook mogelijk. Een overzicht vindt u hier. Keukenbladen zijn verkrijgbaar in 20, 25, 30 en 40 mm. dik, massief. Voor andere/tussenliggende diktes gelieve even contact met ons op te nemen.

Exclusief en vrijwel nergens anders te vinden, maar bij ons ‘gewoon’ op maat te bestellen: een prachtig keukenblad gemaakt van kops eiken. Online verkrijgbaar met een dikte van 60 mm. Klik hier voor meer info.

Maatwerk duurt u te lang ? Voor ongeduldige klanten hebben wij ook panelen op voorraad in ons magazijn in Nederland. Dus heeft u snel een keukenblad nodig en kunt u het zelf op maat (laten) zagen ? Klik dan hier.

 

 

 

voordelige eikenhouten keukenbladen

Kops eiken keukenblad op maat

Alleen het allerbeste hout en op maat voor u gemaakt

Interessant geprijsd maatwerk en ook nog eens tegen kostprijs bij u thuis afgeleverd ? Van harte welkom bij QATRINA !
Gewoon thuis vanuit uw luie stoel een vierkant, rechthoekig, rond of ovaal blad bestellen: het is bij ons een fluitje van een cent. Wij leveren drie eikenkwaliteiten in vingerlas en in doorgaande lamellen. Een schitterend kops eiken keukenblad is in 6 centimeter dik leverbaar.

QATRINA levert ook eikenfineer keukenbladen. Een voordelige keus en nauwelijks van massief te onderscheiden. Eikenfineer is op maat te bestellen in foutvrije en rustieke kwaliteit tot en met maximaal 58 mm. dik. Klik hier voor onze categorie ‘eikenfineer op maat’.

 

Bent u geïnteresseerd in onze voordelige eikenhouten keukenbladen ?