voordelige eikenhouten kastdeurtjes op maat

voordelige eikenhouten kastdeurtjes op maat

Voor voordelige eikenhouten kastdeurtjes op maat moet u bij QATRINA zijn ! 

Geschrokken van de prijzen bij de keukenleverancier ? Bij QATRINA bestelt u voordelige eikenhouten kastdeurtjes op maat gewoon online ! Alles exact op maat: het maakt ons niet uit of het nou piepkleine of juist mega grote deuren moeten worden.
Houten kastdeuren stralen sfeer en gezelligheid uit. Dus kies voor voordelige eikenhouten kastdeurtjes op maat van QATRINA ! Absolute topkwaliteit, maar dan wel voor een redelijke prijs.

De houten frontjes zijn normaal gesproken vrij eenvoudig op een vlakke achtergrond te monteren. De deuren hebben echter wel extra aandacht nodig om te voorkomen dat ze na verloop van tijd gaan kromtrekken. Al onze kastdeuren worden daarom voorzien van onzichtbaar ingefreesde stalen strippen. Aan de buitenzijde is hier helemaal niets van te zien, maar zo blijven de deuren gegarandeerd recht. Onze deuren zijn hierdoor wel zwaarder dan de gemiddelde standaarddeur van de keukenleverancier: om te voorkomen dat de deuren gaan doorhangen is in veel gevallen 1x extra scharnier nodig.

Onze kastdeurtjes maken wij van exclusief Slavonisch eikenhout. Dit is een heel harde houtsoort met een prachtige lichte kleur. Slavonisch eiken komt veel voor in Roemenië en Kroatië, waar het op een duurzame manier wordt gekweekt en verwerkt: ons hout is daarom ook allemaal FSC gecertificeerd.

Eiken kastdeurtjes leveren wij in verschillende kwaliteiten: in foutvrij, licht rustiek en rustiek Slavonisch eiken. Kastdeuren in andere houtsoorten zijn eventueel op aanvraag verkrijgbaar i.v.m. de beperkte beschikbaarheid. Neem hiervoor even contact met ons op, dan vragen wij dit aan bij onze producenten.

Kastdeuren van eikenfineer: een interessant geprijsd alternatief 

Ook kastdeuren van eikenfineer zijn mogelijk. Deze zijn vrijwel niet van massief te onderscheiden. Kastdeuren van eikenfineer zijn leverbaar in een foutvrije en in een rustieke eikenkwaliteit. Kijk voor meer info even op onze website.

 

 

 

voordelige eikenhouten kastdeurtjes op maat

Klaar om af te hangen of zelf verder afwerken

Bij QATRINA kan het beide: u bestelt de deuren kant en klaar, of u werkt ze zelf verder af. Kant en klaar ? Dan worden de benodigde scharnierboringen er al voor u uitgefreesd en worden de deuren door ons behandeld met een houtolie (in kleur of transparant) of een blanke lak.

Wist u dat wij naast vlakke deuren ook paneeldeuren leveren ? Deze zijn verkrijgbaar in meerdere fraaie modellen. Nieuwsgierig ? Bel of mail ons dan even. Team QATRINA staat voor u klaar.

 

Bent u geïnteresseerd in onze voordelige eikenhouten kastdeurtjes op maat ?