voordelige eiken tabletten

voordelige eiken tabletten

Voordelige eiken tabletten bestelt u gewoon online bij QATRINA ! 

Op maat voor u gemaakt zoals u ze wilt hebben: voor voordelige eiken tabletten zit u goed bij QATRINA !

Bestel ze in de afmetingen die u nodig heeft en wij gaan voor u aan de slag. Wij maken op maat, dus bij ons geen zaagkosten of andere bijkomende kosten. Een kind kan de was doen: op onze website bestelt u helemaal zelf uw eiken tabletten. Een rechthoekig of vierkant tablet kunt u direct online bestellen. Andere vormen maken wij buiten de website om. Neem hiervoor contact met ons op. Onze producenten werken computergestuurd, dus iedere vorm is mogelijk !

Naast schitterend kwastvrij/foutvrij eikenhout kunt u bij ons ook terecht voor een licht rustieke of een rustieke kwaliteit. Afhankelijk van de beschikbaarheid op dat moment zijn ook tabletten in een andere houtsoort verkrijgbaar. Kijk voor de mogelijkheden even op de site bij onze overige houtsoorten, maar vanzelfsprekend kunt u ons ook even bellen of mailen.

Tabletten gemaakt van Slavonisch eikenhout

Onze eikenhouten tabletten worden allemaal gemaakt van Slavonisch eiken: een prachtige lichte eikensoort die exclusief voor ons wordt gekweekt in Oost Europa. Slavonisch eiken is een veel hardere eikensoort dan het veelgebruikte Europees eiken en van nature zeer goed bestand tegen kromtrekken. Het hout is gegarandeerd FSC gecertificeerd en van superieure kwaliteit. Schitterende voordelige eiken tabletten op maat voor u gemaakt tot op de millimeter nauwkeurig bestelt u dus gewoon online bij QATRINA ! Verder zoeken heeft niet veel zin.

Wij leveren tabletten opgebouwd uit aan elkaar verlijmde doorgaande lamellen, tabletten gemaakt van kopshout en tabletten in een vingerlasuitvoering. Het kan allemaal op maat worden besteld bij QATRINA ! Bel of mail ons even als u iets heel speciaals wilt laten maken.

Massief houten tabletten, maar ook fineertabletten zijn mogelijk

Wij vinden een ruime keuze belangrijk: daarom kunt u bij ons uw tabletten ook in een fineeruitvoering bestellen: voordelig, maar zeker niet van een mindere kwaliteit ! Uiteraard ook weer heel eenvoudig online op maat te bestellen in de afmetingen die u nodig heeft.  Kijk gerust even op de website voor onze tabletten van eikenfineer en laat u verrassen.

 

 

 

voordelige eiken tabletten

 

Voorraadtabletten in standaardafmetingen

Snel leverbaar uit ons magazijn: voorraadtabletten in standaardafmetingen met verschillende diktes. Check dus snel onze voorraad (klik hier) en wij bezorgen uw bestelling binnen een paar dagen bij u thuis !

 

Bent u geïnteresseerd in onze voordelige eiken tabletten ?