voordelige eiken keukenfronten

voordelige eiken keukenfronten

Precies passend op maat voor u gemaakt: voor voordelige eiken keukenfronten moet u bij QATRINA zijn

Een nieuwe keuken op het oog of een grondige renovatie van uw bestaande keuken gepland ? Voor voordelige eiken keukenfronten zit u bij ons helemaal goed. Wij kunnen onze producten voor betaalbare prijzen aanbieden, omdat wij ons hout voordelig kunnen inkopen bij onze vaste leveranciers buiten Nederland. Naast eikenhouten fronten kunt u bij ons op aanvraag ook terecht voor notenhouten, beukenhouten, essenhouten en kersenhouten keukendeuren en – fronten. Neem hiervoor even contact met ons op.

Keukenfronten en -deuren kunt u in alle denkbare afmetingen en in iedere gewenste vorm bij ons bestellen: wij maken het allemaal precies passend op maat. Kleine frontjes of hele grote fronten: met onze computergestuurde machines kan het allemaal.
Om kromtrekken tegen te gaan, voorzien wij onze keukendeuren van metalen strippen. Deze worden onzichtbaar in het hout gefreesd: U ziet ze niet, maar door het extra gewicht voelt u het wel. In de meeste gevallen is daarom ook een extra scharnier nodig om zo doorhangen van de deuren te voorkomen.

Overbodige franjes en frutsels vindt u niet bij ons: wij leveren de fronten en deuren gewoon in een moderne vlakke vorm.
Voor de wat meer nostalgisch ingestelden onder ons leveren wij echter ook fraaie massief houten paneeldeuren en -fronten in verschillende eigentijdse uitvoeringen. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Wij werken met een uit diverse Balkanlanden geïmporteerde exclusieve eikensoort: het prachtige Slavonisch eiken. Een extra harde houtsoort, FSC gecertificeerd en met een schitterende lichte kleur. Voor voordelige eiken keukenfronten in een fraaie rustieke, een foutvrije of een licht rustieke kwaliteit moet u dus bij QATRINA zijn ! Fronten en deuren in andere houtsoorten leveren wij op aanvraag.

Een minder kostbaar alternatief voor massief hout: keukenfronten gemaakt van eikenfineer

Leverbaar in een robuuste rustieke of een mooie egale foutvrije uitvoering: keukenfronten en -deuren van eikenfineer. Voordeliger dan massief, maar zeer zeker van een hoogwaardige kwaliteit. Lees meer over ons eikenfineer op de website.

 

 

 

voordelige eiken keukenfronten

Maatwerk en meer in massief hout of fineer ? Dan zit u goed bij QATRINA !

Wilt u uw deuren en fronten al voorzien van scharnierboringen ontvangen ? Dat kan ! Moeten ze worden voorzien van een greeploos profiel en al kant en klaar geolied of gelakt geleverd worden ? Bij QATRINA helemaal geen probleem ! Bel of mail ons voor de mogelijkheden en laat u verrassen !

 

Bent u geïnteresseerd in onze voordelige eiken keukenfronten ?