voordelige eiken keukendeurtjes

voordelige eiken keukendeurtjes

Wij maken ze precies passend op maat: voor voordelige eiken keukendeurtjes moet u bij QATRINA zijn

Precies passend voor uw nieuwe of uw bestaande keuken: voordelige eiken keukendeurtjes bestelt u gewoon op maat bij QATRINA.
Wij kunnen lage prijzen hanteren omdat wij al heel lang samenwerken met vaste producenten buiten Nederland. Daar plukt u op uw beurt dan weer de vruchten van ! Niets is ons te gek, wij kunnen het allemaal voor u maken: van superkleine minideurtjes tot mega grote deuren.

Bent u net als wij ook niet gecharmeerd van de hedendaagse glimmende keukendeuren, dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres. Met onze vol massief houten keukendeurtjes wordt het weer ouderwets gezellig en sfeervol in huis.
De kastdeurtjes krijgen bij ons allemaal een extra voorziening om kromtrekken te voorkomen: wij frezen namelijk geheel onzichtbaar stalen stripjes in de deurtjes zodat ze gegarandeerd recht blijven, want er is niets hinderlijker dan een deur die na verloop van tijd niet meer goed sluit.

Wij leveren de kastdeuren standaard in een moderne vlakke uitvoering, maar op aanvraag zijn ook wat meer nostalgische paneeldeuren verkrijgbaar. Bent u hierin geïnteresseerd, bel of mail ons dan even, want meerdere modellen zijn mogelijk.

In tegenstelling tot veel andere aanbieders werken wij met Slavonisch eikenhout: een zeer harde houtsoort die veel in de Balkanlanden voorkomt. Schitterend licht van kleur en met een mooie egale uitstraling. Slavonisch eiken is met recht de Rolls Royce onder de eikensoorten: duurzaam gekweekt en gekapt, FSC gecertificeerd en verkrijgbaar in een rustieke, een foutvrije en een licht rustieke kwaliteit. Andere houtsoorten leveren wij op aanvraag. Voor voordelige eiken keukendeurtjes zit u bij ons helemaal goed.

Keukendeurtjes van eikenfineer

U vindt ze bij QATRINA: voordelige deurtjes van dik eikenfineer. Precies op maat gemaakt te bestellen in een robuuste rustieke en een verfijnde foutvrije look. Klik hier voor meer info.

 

 

 

voordelige eiken keukendeurtjes

Alleen maatwerk is bij ons nog niet genoeg

U heeft uw zinnen gezet op keukendeurtjes voorzien van een greeploos profiel en wilt ze graag kant en klaar om af te hangen thuisbezorgd krijgen ? Dat kan, want bij QATRINA gaan wij verder waar veel anderen stoppen !
De benodigde boringen voor de scharnieren frezen wij er dan voor u uit en wij behandelen de deurtjes met een professionele houtolie of lak. Zo heeft u er zelf geen omkijken meer naar !

Bent u geïnteresseerd in onze voordelige eiken keukendeurtjes ?