voordelige eiken kastdeurtjes

voordelige eiken kastdeurtjes

QATRINA maakt ze gewoon precies op maat voor u: voordelige eiken kastdeurtjes

Wij maken ze in iedere afmeting van alleen het beste hout: voordelige eiken kastdeurtjes. Door onze samenwerking met professionele producenten in het buitenland kunnen wij ze weer voor lage prijzen aan onze klanten aanbieden. U kunt het zo gek niet bedenken of wij maken het wel op maat voor u: van piepkleine deurtjes tot XXL deuren, het kan allemaal bij QATRINA !

Knapt u ook zo af op die glimmende ‘plastic deuren’ bij de keukenleverancier ? Dan zit u bij ons goed ! Met massief houten deurtjes van QATRINA maakt u het weer gezellig in huis.
Wij voorzien onze deurtjes allemaal van metalen strippen: deze worden onzichtbaar in de deurtjes gefreesd om te voorkomen dat ze na verloop krom kunnen gaan trekken. Iets dat veel andere aanbieders nog wel eens willen vergeten, met alle vervelende gevolgen van dien.

U kunt de deuren in een strakke, vlakke uitvoering bestellen, maar ook paneeldeuren zijn mogelijk op aanvraag. Wij leveren ze in verschillende modellen. Wilt u uw deuren het liefst greeploos ? Ook dat kan: met onze geavanceerde machines is zo goed als alles mogelijk !

Eikenhouten kastdeurtjes maken wij van een zeer exclusieve houtsoort die speciaal voor ons in Oost Europa gekweekt wordt: Slavonisch eiken. Stuk voor stuk duurzaam verwerkt en opgebouwd uit FSC gecertificeerd hout.

U kunt bij ons kiezen uit deuren in een foutvrije, een rustieke en een licht rustieke kwaliteit. Andere houtsoorten, waaronder beuken en notenhout, leveren wij op aanvraag. Voor voordelige eiken kastdeurtjes zit u goed bij QATRINA.

Fineer kastdeurtjes: een hoge kwaliteit voor een zacht prijsje

Kastdeurtjes van eikenfineer: een absoluut hoge kwaliteit, maar dan voor een heel interessante prijs ! Leverbaar in een stoere rustieke en een mooie egale foutvrije uitstraling. Klik hier voor meer informatie op de website.

 

 

 

voordelige eiken kastdeurtjes

Wij gaan verder met maatwerk

Kastdeurtjes met een greeploos profiel en kant en klaar om af te hangen ? Geen probleem, want desgewenst kunnen wij zo goed als iedere extra bewerking voor u realiseren. De gaten voor de scharnieren boren wij er eventueel al voor u in, en ook kant en klaar in de houtolie of lak is mogelijk. Neem gerust even contact met ons op: wij nemen graag de diverse mogelijkheden met u door.

Bent u geïnteresseerd in onze voordelige eiken kastdeurtjes ?