voordelige eiken kastdeuren

voordelige eiken kastdeuren

QATRINA maakt ze precies passend op maat voor u: voordelige eiken kastdeuren

Of het nou een bestaande keuken of een nieuwe betreft, wij maken ze precies passend op maat: voor voordelige eiken kastdeuren moet u bij QATRINA zijn. Ons hout kopen wij voordelig in bij vaste producenten in het buitenland. Zo kunnen wij onze prijzen nog steeds zeer laag houden.

Hele kleine kastdeurtjes, maar ook mega grote: wij kunnen ze allemaal voor u maken. Geen trek in doorsnee glimmende fabrieksdeuren ? Dan zit u goed bij QATRINA, want met massief hout wordt het weer gezellig in uw keuken.
Om torderen of kromtrekken tegen te gaan worden onze deuren altijd voorzien van metalen strippen. Wij frezen deze onzichtbaar in: u ziet er vanaf de buitenkant niets van, maar voelt het wel degelijk, want onze deuren zijn een stuk zwaarder dan de standaarddeuren van de keukenleverancier. Een extra scharnier om doorhangen van de deuren te voorkomen is daarom wel vaak nodig.

Wij leveren kastdeuren in een strakke uitvoering: overbodige tierlantijnen doen wij niet aan. Bent u meer gecharmeerd van nostalgische paneeldeuren ? Neem dan even contact met ons op, want deze zijn leverbaar op aanvraag in meerdere modellen.

Als een van de zeer weinigen in de Benelux werken wij met Slavonisch eikenhout. Een door ons uit verschillende Balkanlanden geïmporteerde exclusieve eikensoort. Veel harder dan het Europese eiken en met een mooie egaal lichte kleur. Bij QATRINA zit u goed voor voordelige eiken kastdeuren !
Gegarandeerd duurzaam gekweekt, altijd FSC gecertificeerd en te bestellen in een ruige rustieke, een prachtige noestvrije en een behoudende licht rustieke uitvoering. Kastdeuren in een andere houtsoort kunt u bij ons aanvragen.

Dik eikenfineer: het nieuwe (betaalbare) alternatief voor massief

Een minder kostbaar alternatief voor massief houten deuren: deuren gemaakt van dik eikenfineer. Rustiek of licht rustiek en verkrijgbaar met verschillende randafwerkingen. Klik hier voor ons fineer en laat u verrassen door de mogelijkheden.

 

 

 

voordelige eiken kastdeuren

QATRINA ? Dat is meer dan alleen maatwerk in massief hout 

Kastdeuren voorzien van een greeploos profiel ? Geen probleem ! De deuren al voorzien van de benodigde scharniergaten en kant en klaar geleverd om te monteren ? Roept u maar, want het kan allemaal ! Wij gaan (veel) verder dan andere aanbieders, dus heeft u speciale wensen: bel of mail ons gerust even !

Bent u geïnteresseerd in onze voordelige eiken kastdeuren ?