voordelig houten werkblad

voordelig houten werkblad

Bestel het gewoon op maat bij QATRINA: een voordelig houten werkblad

Uw keuken is toe aan een grondige opknapbeurt ? Dan bent u vast en zeker ook wel toe aan een nieuw werkblad. Bij QATRINA bestelt u een voordelig houten werkblad gewoon online op maat !

Alle lokale meubelwinkels afstruinen op zoek naar de gewenste afmetingen en houtkwaliteit is echter vandaag de dag niet meer nodig ! Bestel super relaxt online wat u voor ogen heeft: het kan bij QATRINA, want barbladen in standaardmaten kennen wij niet en leveren wij niet: wij maken uw voordelig houten werkblad op maat voor u.

Of het nou een vierkant, rond, rechthoekig, ellips of ovaal blad moet worden: het is ons om het even, want wij kunnen iedere gewenste vorm voor u maken. Dus bel of mail ons even uw wensen en wij gaan ermee aan de slag.

Naast schitterend massief eiken werkbladen zijn bladen in een andere houtsoort mogelijk op aanvraag. Klik hier voor meer informatie.
Eikenhouten werkbladen worden bij ons gemaakt van Slavonisch eiken dat in Oost Europa onder staatstoezicht duurzaam gekweekt en gekapt wordt. Het gebruikte hout is bovendien altijd FSC gecertificeerd.

Slavonisch eiken is verkrijgbaar in 3 prachtige kwaliteiten en kan worden besteld in een vingerlasuitvoering of in doorgaande lamellen met een dikte van 20, 25, 30 of 40 millimeter. Wilt u graag een keer wat anders, iets dat niemand heeft ? Kijk dan op de website bij ons kopshout. Kopshout kunt u online bij ons bestellen in 60 mm. dik massief eiken.
Heeft u de beschikking over goed gereedschap en bent u handig, dan hebben wij voor u een groot aantal houten panelen in veelgevraagde afmetingen op voorraad. Een overzicht treft u hier.

 

 

 

voordelig houten werkblad

Voordelig houten werkblad van kops eiken

 

Massief, maar ook fineer op maat is mogelijk bij QATRINA

Helaas komt het nog veel te vaak voor dat u kunt kiezen uit een paar standaardmaten. Bij QATRINA doen we het anders: bij ons bestelt u uw werkblad op maat gemaakt, opgebouwd uit alleen het allerbeste hout en bij u thuisbezorgd door onze eigen koerier. Van harte welkom bij QATRINA !

Een massief houten werkblad is voor u financieel teveel van het goede ? Kijk dan bij ons eikenfineer op maat: een kwalitatief hoogstaand product voor een vriendelijke prijs. Een eiken fineer werkblad is verkrijgbaar in foutvrij en rustiek. Neem even contact met ons op voor meer informatie.

 

Bent u geïnteresseerd in een voordelig houten werkblad ?