voordelig houten tafelblad

voordelig houten tafelblad

Zoekt u een voordelig houten tafelblad ? Dan zit u helemaal goed bij QATRINA !

Bij QATRINA bestelt u een voordelig houten tafelblad gewoon op maat. Dat kan relaxt vanaf de bank thuis. Zoeken naar het juiste model, de juiste afmetingen en dikte is niet meer nodig: op de website bestelt u op maat in de eikenkwaliteit en de afmetingen die u zoekt. Meubelwinkels met hun standaardtafels en tafelbladen zijn niet meer van deze tijd: bestel dus uw voordelig houten tafelblad vandaag nog op maat bij QATRINA !

Wilt u een fantasievorm voor uw tafelblad ? Geen enkel probleem: wij werken met geavanceerde apparatuur waarmee ook de meest ingewikkelde vormen kunnen realiseren. Bel of mail ons even uw wensen: wij staan voor u klaar.

Prachtige eikenhouten tafelbladen, maar ook een tafelblad in een andere houtsoort is evt. mogelijk op aanvraag. Voor meer informatie over onze overige houtsoorten verwijzen wij u graag naar onze website. De eiken bladen maken wij van schitterend Slavonisch eiken. Wij importeren dit uit Oost-Europa. Gegarandeerd FSC gecertificeerd hout: een keurmerk voor een verantwoord bosbeheer. Onze tafelbladen worden geleverd in doorgaande lamellen of in vingerlas in drie verschillende kwaliteiten in verschillende diktes t/m 40 mm. dik massief.

Een uniek houtproduct: een tafelblad in een kopshoutuitvoering. Oogstrelend mooi en oersterk: u heeft er uw hele leven plezier van. Een kopshout eiken tafelblad is verkrijgbaar in een 60 mm. dikke uitvoering. Klik hier voor onze kopshout tafelbladen.

Wilt u uw tafelblad zelf op maat gaan maken, dan zijn onze panelen uit voorraad wellicht iets voor u. Een overzicht hiervan treft u op de website: klik hier voor onze voorraad.

 

 

 

voordelig houten tafelblad

Voordelig houten tafelblad (foutvrij eiken, doorgaande lamellen)

 

Massief houten tafelbladen op maat

De tijd van kiezen uit standaardtafels met standaardafmetingen is nu echt voorbij. Bij QATRINA bestelt u ‘gewoon’ een tafelblad op maat gemaakt van het allermooiste hout voor een interessante prijs. Eigenlijk niet meer dan normaal toch ? Wist u dat wij uw bestelling ook nog tegen kostprijs bij u thuisbezorgen ? Dat doen wij als service naar onze klanten toe.

Is een vol massief houten tafelblad financieel te hoog gegrepen voor u ? Dan zou u nog even kunnen kijken bij onze categorie eikenfineer op maat. Zeer zeker interessant geprijsd en vrijwel niet (meer) van een massief houten tafelblad te onderscheiden. Een fineertafelblad is op maat verkrijgbaar in foutvrij en rustiek eiken.

 

Bent u geïnteresseerd in een voordelig houten tafelblad ?