voordelig houten tablet

voordelig eiken tablet op maat

Een voordelig houten tablet bestellen kan eenvoudig bij QATRINA ! 

Zeer interessant geprijsd en gemakkelijk bestellen: voor een voordelig houten tablet moet u bij QATRINA zijn ! Alles tot op de mm. nauwkeurig en snel bij u thuisbezorgd !

Bij ons geen extra kosten voor op maat zagen: dat doen wij namelijk niet. Wij MAKEN onze houten tabletten op maat. U bestelt heel simpel zelf in onze webwinkel. Hier kunt u vierkante en rechthoekige tabletten op maat bestellen. Andere vormen op aanvraag: wij kunnen iedere vorm voor u maken, dus neem hiervoor gerust contact met ons op.

Online leveren wij alleen eikenhout. Bij ons zijn naast foutvrij eiken tabletten ook tabletten in licht rustiek en in rustiek eiken verkrijgbaar. Buiten de website om zijn tabletten in een andere houtsoort dan eiken leverbaar. Onze andere houtsoorten zijn helaas niet altijd voorradig: stuur ons even een mailtje en wij vragen het voor u aan bij onze producenten.

Voordelige houten tabletten gemaakt van prachtig Slavonisch eikenhout

QATRINA levert eikenhouten tabletten gemaakt van een prachtige houtsoort, exclusief voor ons in het buitenland gekweekt: Slavonisch eiken. Een veel mooiere houtsoort dan het veelgebruikte Europese eiken. Slavonisch eiken is keihard en daardoor ook veel beter bestand tegen kromtrekken. Onze houtproducten zijn FSC gecertificeerd en van de beste kwaliteit. Verder zoeken naar houten tabletten hoeft dus niet, want voor een voordelig houten tablet zit u goed bij QATRINA.

Alles op maat verkrijgbaar: houten tabletten in doorgaande lamellen, vingerlas tabletten en fraaie kopshout tabletten. Zoekt u iets speciaals dat u zou willen laten maken ? Bel of mail ons dan even voor de mogelijkheden.

Hoogwaardige kwaliteit voor een interessante prijs: onze eikenfineer tabletten op maat

Zoekt u een hoogwaardige kwaliteit voor een betaalbare prijs ? Neem dan eens een kijkje bij onze eikenfineer tabletten op maat. Ons fineer is te bestellen in meerdere courante diktes en is verkrijgbaar in een foutvrije en een rustieke uitvoering. Standaard rondom afgewerkt met fineerband, maar een afwerking met massief hout behoort ook tot de mogelijkheden.

 

 

 

voordelig houten tablet

 

Massief houten tabletten in standaardafmetingen en meerdere diktes: ze staan voor u klaar in ons eigen magazijn 

Direct leverbaar uit ons eigen magazijn en snel bij u afgeleverd door onze koerier: houten tabletten in verschillende standaardafmetingen en diktes. Kijk voor meer info bij onze voorraadpanelen. Zo kunt u supersnel zelf aan het werk !

 

Bent u geïnteresseerd in een voordelig houten tablet ?