voordelig houten tablet op maat

voordelig houten tablet op maat

Bij QATRINA bestelt u het gewoon online: een voordelig houten tablet op maat

Wij leveren online eikenhouten tabletten op maat voor u gemaakt in de dikte(s) die u nodig heeft: voor een voordelig houten tablet op maat bent u bij ons dus helemaal aan het juiste adres !
Onze tabletten zijn verkrijgbaar in kwastvrij/foutvrij eiken, licht rustiek eiken en rustiek eiken en eenvoudig online via onze website te bestellen. Maar dat is nog niet alles, want buiten de website om zijn eventueel ook tabletten in andere houtsoorten mogelijk. Deze leveren wij echter alleen op aanvraag.

In België en Nederland worden eiken tabletten vrijwel allemaal geleverd in het wat gelige Europese eikenhout. Wij maken ze echter van het (veel mooiere) lichte Slavonisch eikenhout.
Slavonisch eiken is een zeer harde houtsoort en uit zichzelf al goed bestand tegen kromtrekken. Het hout wordt op kleur geselecteerd, is allemaal duurzaam geproduceerd en FSC gecertificeerd.

De tabletten leveren wij in doorgaande lamellen en in een vingerlasuitvoering. Vier verschillende (standaard)diktes zijn mogelijk. Op aanvraag zijn ook extra lange of brede tabletten mogelijk. Doorgaande lamellen langer dan 3,5 meter is niet altijd voorradig: wij moeten dat aanvragen. Neem hiervoor contact met ons op.

Alle vormen zijn mogelijk: vierkant, rechthoekig, rond, ovaal, maar ook (sterk) afwijkende vormen. Wij werken met cnc frezen waarmee iedere vorm gemaakt kan worden. Neem voor speciale vormen even contact met ons op. Voor een voordelig houten tablet op maat moet u bij QATRINA zijn !

 

Ook een uitvoering in eikenfineer is mogelijk

Een uitvoering in dik eikenfineer behoort ook tot de mogelijkheden. Een interessant alternatief voor massief hout en gunstig geprijsd.
Eikenfineer leveren wij online in een prachtige foutvrije en een stoere rustieke kwaliteit in maar liefst vijf verschillende diktes. Neem voor meer informatie snel een kijkje in onze webshop: klik hier.

 

 

 

voordelig houten tablet op maat

 

Extra snel aan de slag met onze voorraad standaardpanelen !

Het kan bij QATRINA: supersnel aan de slag met onze voorraadpanelen. Ze liggen voor u klaar in ons magazijn in meerdere houtkwaliteiten, afmetingen en diktes. Is zelf op maat zagen, schaven en schuren voor u geen probleem ? Dan zijn onze voorraadpanelen zeker het overwegen waard en u heeft ze ook nog eens supersnel in huis !

Op onze website vindt u een handig overzicht van onze voorraad standaardpanelen: klik hier, of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Bent u geïnteresseerd in een voordelig houten tablet op maat ?