voordelig houten meubelpaneel op maat

massief eiken panelen

Een voordelig houten meubelpaneel op maat van QATRINA

Gemakkelijk thuis een voordelig houten meubelpaneel op maat bestellen ? Bij QATRINA kan dat gewoon !
Wij leveren online massief eiken meubelpanelen op maat, maar u kunt bij ons ook terecht voor panelen in andere houtsoorten.

Alle vormen zijn te bestellen: rondvierkantrechthoekigovaal en ellipsvormig. U heeft een eigen vorm bedacht en wil deze laten maken ? Met computergestuurde houtbewerkingsmachines maken wij het tot op de millimeter nauwkeurig voor u. Neem voor meer informatie even contact met ons op.

Massief eiken houten panelen op maat bestelt u heel simpel zelf in onze online webshop. Daarnaast zijn ook veel andere houtsoorten bij ons op aanvraag te bestellen. Klik hier om naar het overzicht op onze website te gaan.
Omdat wij kwaliteit en duurzaam geproduceerde houtproducten erg belangrijk vinden, is het door ons geleverde hout daarom ook altijd FSC gekeurd

Het voordelig houten meubelpaneel op maat is te bestellen in doorgaande lamel, in vingerlas, en  in het schitterende kopshout. Verkrijgbaar in meerdere standaard diktes, maar een andere dikte kan desgewenst ook. In doorgaande lamel en in vingerlas is de maximaal leverbare dikte 40 mm.
Ons kopshout is verkrijgbaar vanaf 60 mm. dikte, oplopend tot en met maximaal 120 mm. dik. 

 

 

 

voordelig houten meubelpaneel op maat

Voordelig houten meubelpaneel op maat

 

Op maat gemaakt, want dat geeft het beste resultaat 

Online leveren wij meubelpanelen tot een lengte van maximaal 3 meter, en een breedte van maximaal 1,2 meter. Langer en breder is verkrijgbaar op aanvraag.

Massief houten panelen in vingerlas en in kopshout zijn leverbaar tot wel zeven meter lang. Panelen in doorgaande lamel tot en met 3,5 meter lang. Panelen langer dan 3,5 meter in doorgaande lamel wordt problematisch, want dat wordt nauwelijks aangeboden. Neem even contact met ons op voor de laatste stand van zaken met betrekking tot beschikbaarheid.

Foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken, maar ook andere houtsoorten bestelt u eenvoudig en voordelig bij QATRINA: klik hier voor ons overzicht.

licht rustiek eikenhouten paneel (doorgaande lamel)                                        licht rustiek eikenhouten paneel (vingerlas)

Licht rustiek eiken doorgaande lamel                      Licht rustiek eiken vingerlas

 

Bent u geïnteresseerd in een voordelig houten meubelpaneel op maat ?