voordelig houten kookeiland

kops eiken kookeiland

Een voordelig houten kookeiland, op maat voor u gemaakt, bestelt u eenvoudig bij QATRINA

Een voordelig houten kookeiland ? Bestel het online op maat bij QATRINA. Wij leveren onze bladen exact op maat, tot op de millimeter nauwkeurig, en alleen van het allerbeste hout.

Het eiken blad voor uw kookeiland bestelt u gewoon zelf in onze webshop. U voert zelf de maten en de gewenste dikte in, en het bestelsysteem doet de rest voor u. Online leveren wij massief eiken in drie verschillende kwaliteiten: in noestvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Andere houtsoorten leveren wij op aanvraag (klik hier voor onze andere houtsoorten). Een aparte vorm in gedachten ? Neem dan contact met ons op, want wij kunnen (bijna) alle vormen voor u maken.

Een absoluut kwaliteitsproduct, dat vakkundig door onze vaste producenten voor u vervaardigd wordt: een voordelig eiken kookeiland van QATRINA. De eiken bladen zijn massief leverbaar in doorgaande lamel, in vingerlas, en in het exclusieve kopshout. Wist u dat wij een van de weinigen zijn, die kopshout op maat kunnen leveren ? QATRINA, voor de beste kwaliteit en ook nog eens alles FSC gekeurd.

 

 

 

voordelig houten kookeiland

Voordelig houten kookeiland (kops eiken)

 

Uitsluitend maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig  

Prachtige houtproducten, op maat gemaakt zonder extra kosten: u betaalt niet voor reststukken en zaagafval zoals bij veel van onze collega’s. U betaalt alleen voor wat u bestelt: een blad op maat.

Ons massief hout is leverbaar in doorgaande lamel en in vingerlas tot een dikte van maximaal 40 mm. U bent op zoek naar een dikker blad ? Dat kunnen wij voor u maken door een massief blad op te dikken. Het blad wordt dan rondom voorzien van een opdikrand. De maximaal leverbare dikte van een dergelijk opgedikt blad bedraagt 80 mm. (40 mm. massief met een 40 mm. dikke opdikrand).

Kopshout is standaard te bestellen in 60 mm. dik, maar dikker is ook mogelijk op aanvraag: QATRINA levert kopshout tot liefst 120 mm. dik.

Neemt u gerust eens een kijkje op onze website, en neem bij vragen gewoon even contact met ons op: wij staan u graag te woord.

Slavonisch eiken in doorgaande lamellen, in vingerlas en in kopshout. Andere houtsoorten leveren wij op aanvraag. Op onze website treft u hiervan een overzicht.

 

Bent u geïnteresseerd in een voordelig houten kookeiland ?