voordelig houten keukenblad

voordelig houten keukenblad

Bent u op zoek naar een voordelig houten keukenblad ? Dan moet u bij QATRINA zijn !

Een voordelig houten keukenblad ? Dan zit u goed bij QATRINA, want wij maken keukenbladen exact op maat in de afmetingen en vorm die u wenst. Standaard leveren wij onze keukenbladen in foutvrij eiken, maar ook licht rustiek en rustiek eiken behoort tot de mogelijkheden. Bestellen is heel eenvoudig en kan online. Een keukenblad in een andere houtsoort is op aanvraag mogelijk: klik hier voor de diverse mogelijkheden of bel of mail ons even uw wensen. Bij QATRINA vindt u vast wel wat u zoekt !

Houten keukenbladen worden doorgaans geleverd in een uitvoering van Europees eikenhout. QATRINA gebruikt echter het exclusieve Slavonisch eiken. Een prachtige houtsoort met een mooie lichte kleur en ook nog eens veel harder dan andere soorten.
Slavonisch eiken wordt duurzaam geproduceerd in Oost Europa, wordt met de hand op structuur en kleur uitgezocht en is gegarandeerd FSC gecertificeerd: een keurmerk voor de allerbeste kwaliteit.

In doorgaande lamellen en in vingerlas kunt u kiezen uit vier diktes. Daarnaast leveren wij ook exclusieve houten keukenbladen gemaakt van kopshout: een prachtig, nagenoeg onverslijtbaar houtproduct. Kopshout is bij ons verkrijgbaar in 60 mm. dik Slavonisch eiken. Klik hier voor ons kopshout.

Een voordelig houten keukenblad bestelt u dus gewoon bij QATRINA. Wij maken het allemaal op maat: of het nou een rechthoekig, vierkant of rond keukenblad moet zijn. Op aanvraag zijn afwijkende vormen mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

 

Een keukenblad gemaakt van eikenfineer: een voordelig alternatief

Een schitterend keukenblad gemaakt van dik eikenfineer is ook mogelijk bij QATRINA. Vriendelijk geprijsd en zeker niet minder dan een massief houten blad. Een fineerkeukenblad is verkrijgbaar in foutvrij en rustiek eiken kwaliteit in liefst vijf verschillende diktes. Klik hier voor meer informatie, maar even bellen of mailen kan natuurlijk ook. Wij helpen u graag.

 

 

 

voordelig houten keukenblad

 

Maak zelf uw keukenblad met een voorraadpaneel van QATRINA !

Op voorraad in ons magazijn in meerdere eikenkwaliteiten en afmetingen: voorraad standaardpanelen van QATRINA. U kunt er binnen een paar dagen al mee aan de slag, want onze eigen koeriersdienst bezorgt ze razendsnel bij u thuis ! Zelf op maat zagen geen probleem ? Kies dan voor een voorraadpaneel.

Laat u verrassen en neem snel een kijkje in onze webshop voor de actuele voorraad van onze standaardpanelen. Neem contact met ons op indien u meer informatie wenst.

 

Bent u geïnteresseerd in een voordelig houten keukenblad ?