voordelig eikenhouten werkblad

voordelig eikenhouten werkblad

QATRINA, voor een voordelig eikenhouten werkblad op maat voor u gemaakt

Bij QATRINA bestelt u een voordelig eikenhouten werkblad exact in de maten die u nodig heeft: wij werken tot op de millimeter nauwkeurig. Bestellen kan snel en eenvoudig online via onze website: u kiest de gewenste eikenkwaliteit, voert de afmetingen en dikte in, en nadat u hebt afgerekend komen wij in actie.

U kunt bij ons als particulier of als zakelijke klant een voordelig eikenhouten werkblad bestellen. Wij durven best te stellen dat wij een van de weinigen zijn met zoveel ervaring in het maken van complexe vormen: onze producenten werken namelijk allemaal met computergestuurde cnc frezen. Elke denkbare vorm is mogelijk !

Onze werkbladen maken wij van de mooiste eikensoort die er is: Slavonisch eiken.
Slavonisch eiken wordt onder streng staatstoezicht in Oost-Europa gekweekt en gekapt, en is daarnaast altijd FSC gecertificeerd: een keurmerk voor een absoluut verantwoord bosbeheer.

Eiken werkbladen zijn bij ons te bestellen in doorgaande lamellen en in vingerlasuitvoering in foutvrije/noestvrije, licht rustieke en rustieke kwaliteit. Werkbladen in andere houtsoorten op aanvraag. U vindt de diverse mogelijkheden op onze website. Ons eiken is verkrijgbaar in 20, 25, 30 en 40 mm. dik. Dikker is mogelijk: wij voorzien het blad dan van een opdikrand.

Nagenoeg nergens anders te vinden, maar bij QATRINA in 60 mm. dik eiken te bestellen: een prachtig kops eikenhouten keukenblad. Nieuwsgierig naar dit onverslijtbare houtproduct ? Klik dan hier voor meer informatie.

Voor de klussers onder ons die gezegend zijn met twee rechterhanden hebben wij ook panelen op voorraad in verschillende afmetingen. Wilt u dus snel aan de slag en zaagt u zelf op maat ? Ga dan naar onze categorie voorraadpanelen.

 

 

 

voordelig eikenhouten werkblad

Kops werkblad (Slavonisch eikenhout)

Exact op maat voor u gemaakt van het allermooiste hout

Alleen het allermooiste hout ? Welkom bij QATRINA ! Voordelig geprijsd maatwerk, de beste kwaliteiten hout en bij u thuisbezorgd door onze eigen koeriersdienst. Bestellen kan heerlijk relaxt online vanuit uw luie stoel. Een schitterend massief eiken keukenblad bestellen is bij QATRINA een fluitje van een cent !
Maak uw keuze uit onze drie kwaliteiten eikenhout in vingerlas of in doorgaande lamellen, of kies voor een kops eiken keukenblad met een dikte van maar liefst 6 centimeter.

Een voordelige keus en zeker het overwegen waard, is een keukenblad van eikenfineer in foutvrije of rustieke kwaliteit. Klik hier voor meer informatie, of bel of mail ons even.

 

Bent u geïnteresseerd in een voordelig eikenhouten werkblad ?