voordelig eikenhouten werkblad op maat

voordelig eikenhouten werkblad op maat

U bestelt het gewoon online bij QATRINA: een voordelig eikenhouten werkblad op maat

U kunt nu wel stoppen met zoeken, want een voordelig eikenhouten werkblad op maat bestelt u gewoon thuis vanaf de bank online in de webwinkel van QATRINA. Het werkblad kunnen wij voor u maken in een foutvrije, een licht rustieke of een rustieke eiken kwaliteit en iedere door u gewenste vorm is mogelijk. Online bij QATRINA bestellen is voordelige kwaliteit bestellen !

Bent u eigenlijk op zoek naar wat anders dan eikenhout ? Ook dan zit u goed bij QATRINA, want wij leveren op aanvraag ook veel andere houtsoorten. Klik hier en laat u verrassen. Even bellen of mailen kan natuurlijk ook.
Wij maken onze eikenhouten werkbladen op maat van de mooiste eikensoort die op dit moment verkrijgbaar is: prachtig Slavonisch eikenhout. Licht van kleur, oersterk en exclusief voor ons in Kroatië gekweekt. Het hout wordt hier op een verantwoorde wijze gekapt en duurzaam verwerkt: al ons hout is FSC gecertificeerd.

U kunt bij ons eiken werkbladen bestellen van 20, 25, 30 of 40 mm. dik massief Slavonisch eiken. De bladen zijn opgebouwd in doorgaande houten lamellen of in een vingerlasuitvoering. Wist u dat wij een van de weinigen zijn die ook werkbladen van kopshout kunnen leveren ? Een kopshout werkblad met een dikte van 60 mm. kunt u gewoon online bij ons bestellen: klik hier.

Een vierkant, rechthoekig of rond werkblad bestelt u direct zelf via de website. Voor een voordelig eikenhouten werkblad op maat in een andere vorm verzoeken wij u even contact met ons op te nemen.

 

Ook leverbaar bij QATRINA: fineer op maat

QATRINA levert niet alleen massief hout, maar ook werkbladen in eikenfineer. Een fineerwerkblad is zeker een hoogwaardig product en doet absoluut niet onder voor een massieve uitvoering. Wij leveren fineer in vijf verschillende veelgevraagde diktes. U kunt kiezen uit een uitvoering in foutvrij of rustiek eiken (klik hier).

 

 

 

voordelig eikenhouten werkblad op maat

 

Voor de handige klusser: voorraad standaardpanelen bij QATRINA 

Voor de handige klusser hebben wij een grote hoeveelheid panelen in standaardafmetingen op voorraad. Met onze voorraad standaardpanelen maakt u uw werkblad vrij eenvoudig zelf en u heeft ze zeer snel in huis.
Dus durft u de uitdaging aan om zelf aan de slag te gaan, dan zijn deze standaardpanelen zeker het overwegen waard. Klik hier voor een overzicht: wat u zoekt staat er vast wel bij !

 

Bent u geïnteresseerd in een voordelig eikenhouten werkblad op maat ?