voordelig eikenhouten kookeiland

kops eiken kookeiland

Een voordelig eikenhouten kookeiland bestelt u eenvoudig bij QATRINA

U bent op zoek naar een voordelig eikenhouten kookeiland ? Dan zit u goed bij QATRINA, want bij ons bestelt u het online op maat, tot op de millimeter nauwkeurig.

Het vol massief eiken blad bestelt u heel eenvoudig zelf in onze webshop. Voer de maten en de gewenste dikte in, en het speciaal voor ons ontwikkelde bestelsysteem doet vervolgens de rest. Via onze online webshop leveren wij Slavonisch eiken in drie kwaliteiten: noestvrij, licht rustiek en rustiek eiken.

Op aanvraag kunt u bij ons ook terecht voor andere houtsoorten dan eiken (klik hier voor onze andere houtsoorten). Heeft u een hele speciale vorm die u wilt laten maken ? Neem dan contact met ons op, want ook ingewikkelde vormen kunnen wij bijna altijd wel voor u realiseren.

Een hoogwaardig kwaliteitsproduct, professioneel door onze producenten voor u gemaakt: een voordelig eikenhouten kookeiland van QATRINA. Massief leveren wij in doorgaande lamel, in vingerlas, en in schitterend kopshout. Bijna niemand kan het leveren, maar wij leveren naast kops eiken ook nog andere soorten kopshout. De allerbeste kwaliteit en tevens FSC gekeurd.

 

 

 

voordelig eikenhouten kookeiland

Voordelig eikenhouten kookeiland (kopshout eiken)

 

QATRINA, voor maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig  

Op maat gemaakte hoogwaardige producten zonder extra kosten. U betaalt alleen voor wat u bestelt: een massief houten blad op maat.

Ons hout is in massieve uitvoering te bestellen in doorgaande lamel en in vingerlas tot en met een dikte van 40 mm. Zoekt u een wat dikker blad ? Dat kunnen wij voor u maken door een massief blad rondom op te dikken met een zogenaamde opdikrand. Op deze manier kunnen wij bladen leveren tot en met een dikte van maximaal 80 mm.

Onze exclusieve kopshout bladen zijn standaard verkrijgbaar met een dikte van 60 mm. Dikker is op aanvraag mogelijk tot maximaal 120 mm.

Neemt u gerust eens een kijkje op onze website, en laat u verrassen door de vele mogelijkheden. Heeft u een vraag ? Bel of mail ons dan even. Slavonisch eiken, leverbaar in doorgaande lamel, in vingerlas en in kopshout. Veel andere houtsoorten leverbaar op aanvraag.

 

Bent u geïnteresseerd in een voordelig eikenhouten kookeiland ?