voordelig eikenhouten kookeiland op maat

voordelig eikenhouten kookeiland op maat

Een schitterend voordelig eikenhouten kookeiland op maat bestellen ? Dat kan ‘gewoon’ online bij QATRINA !

Heel gewoon bij QATRINA: een voordelig eikenhouten kookeiland op maat online bestellen ! Vergeet het eindeloos zoeken bij keukenleveranciers en het gesleep met zware houten bladen ! Voer op de website de gewenste afmetingen en dikte van het kookeiland in en wij zorgen voor de rest !

Wij leveren tot op de mm. nauwkeurig op maat voor particuliere, maar ook voor zakelijke klanten en zijn specialist in moeilijke vormen. Doordat wij met geavanceerde computergestuurde apparaten werken, is elke vorm mogelijk. Bestel dus vandaag nog uw voordelig eikenhouten kookeiland op maat bij QATRINA !

99% van de overige aanbieders op het internet werken met Europees eiken. Wij maken onze kookeilanden echter van het veel mooiere en keiharde Slavonisch eiken. Een duurzaam gekweekte houtsoort afkomstig uit Oost-Europa. Onze kookeilanden zijn daarnaast ook nog eens stuk voor stuk FSC gecertificeerd. U kunt bij ons kiezen uit foutvrij, licht rustiek en rustiek Slavonisch eiken in prachtige doorgaande lamellen of in een wat speelsere vingerlasuitvoering met een dikte van 20, 25, 30 of 40 mm. Andere diktes op aanvraag.

Kookeilanden in andere houtsoorten zijn buiten de website om, op aanvraag mogelijk. Klik hier voor ons overzicht. Bent u op zoek naar iets dat vrijwel niemand anders heeft ? Neem dan even een kijkje bij onze categorie tafelbladen kopshout. Bij QATRINA ‘gewoon’ online op maat te bestellen in eiken met een dikte van maar liefst 60 mm.

In ons eigen magazijn hebben wij ook veel panelen op voorraad. Handig, voor als u snel hout nodig heeft en het zelf wel op maat kunt zagen. Klik hier voor onze voorraadpanelen: deze kunnen wij razendsnel bij u thuis afleveren en scheelt dus wachten op maatwerk !

 

 

 

voordelig eikenhouten kookeiland op maat

Kops eiken kookeiland

Maatwerk = QATRINA 

Topkwaliteit, lage prijzen, alles op maat gemaakt en ook nog eens bij u thuisbezorgd door onze eigen koeriersdienst. Waarom zou u verder zoeken ? Bestel uw nieuwe kookeiland gewoon online bij QATRINA in prachtig massief Slavonisch eiken in drie verschillende houtkwaliteiten in vingerlas of in doorgaande lamellen. Een kops eiken kookeiland met een dikte van 6 centimeter bestelt u ook gewoon online op maat.

QATRINA is er ook voor de wat smallere beurs: wij leveren namelijk ook kookeilanden in eikenfineer. Nauwelijks van massief te onderscheiden, maar een stuk voordeliger. Eikenfineer leveren wij op maat in foutvrije en rustieke kwaliteit. Voor meer informatie klik hier.

 

Bent u geïnteresseerd in een voordelig eikenhouten kookeiland op maat ?