voordelig eiken werkblad

voordelig eiken werkblad

Stop maar met verder zoeken, want voor een voordelig eiken werkblad moet u bij QATRINA zijn

Verder zoeken mag, maar heeft niet veel zin, want voor een voordelig eiken werkblad zit u goed bij QATRINA ! Wij maken het in elke door u gewenste afmetingen en vorm exact op maat.
Vanaf uw computer thuis bestellen: hoe gemakkelijk is dat ! Vul de gewenste afmetingen in en klaar is Kees ! Kiezen uit standaardmaten of dure bladen van de keukenleverancier hoeft niet meer: bij QATRINA bestelt u uw voordelig eiken werkblad gewoon zoals u het wilt hebben.

Een niet alledaagse vorm nodig ? Onze producenten hebben de beschikking over de allernieuwste machines, dus iedere vorm is mogelijk ! Van vierkant, tot afgeronde hoeken en van rond tot Deens ovaal: allemaal geen probleem. Neem contact met ons op en laat u verrassen.

Op aanvraag kunt u bij ons ook terecht voor werkbladen gemaakt van een andere houtsoort dan eiken. Een overzicht van de mogelijkheden treft u hier. Bent u geïnteresseerd ? Bel of mail ons dan even, want onze andere houtsoorten moeten wij wel voor u aanvragen.

Onze massief eiken werkbladen worden milieuvriendelijk geproduceerd uit FSC gecertificeerd Slavonisch eikenhout. Een veel hardere eikensoort dan het in de Benelux veel gebruikte Europese eikenhout. Eiken werkbladen zijn bij ons verkrijgbaar in een prachtige doorgaande lamellenuitvoering en in een zogenaamde vingerlasverbinding. Massief leveren wij tot maximaal 40 mm dik, maar opdikken tot 80 mm. is eventueel ook mogelijk op aanvraag.
Wist u dat wij naast doorgaande lamellen en vingerlas ook werkbladen van kopshout kunnen leveren ? U bestelt ze bij ons op maat in 6 centimeter dik eiken, beuken of kersen.

Heeft u twee rechterhanden en kunt u zelf op maat zagen ? Dan kunt u met onze panelen uit voorraad vrijwel meteen aan de slag, want onze koeriersdienst bezorgt ze razendsnel !

 

 

 

voordelig eiken werkblad

Voordelig eiken werkblad (kops eiken, transparant geolied)

 

Uitsluitend maatwerk: standaardmaten kennen wij niet

Maatwerk in eiken, maar ook in nog veel meer houtsoorten. Lage prijzen, maar wel alleen het allermooiste hout ? Dan moet u bij QATRINA zijn !

Ook met een klein(er) budget kunt u bij ons terecht, want wij leveren ook werkbladen op maat gemaakt van dik eikenfineer. Verkrijgbaar in verschillende diktes, en meerdere randafwerkingen zijn mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Bent u geïnteresseerd in een voordelig eiken werkblad ?