voordelig eiken tafelblad

voordelig eiken tafelblad

Voor een voordelig eiken tafelblad bent u bij QATRINA aan het juiste adres

Bestel het gewoon op maat bij QATRINA: een voordelig eiken tafelblad in de door u gewenste afmetingen en vorm.
Meubelwinkels afstruinen hoeft niet meer, want bestellen kan gewoon vanaf uw pc thuis. Via onze website bestelt u uw tafelblad exact op maat in de kwaliteit en afmetingen die u nodig heeft. Zeg vaarwel tegen de standaard tafelbladen en ga voor maatwerk: een voordelig eiken tafelblad op maat bestelt u heerlijk relaxt bij QATRINA !

Ieder door u gewenst model kunnen wij voor u maken: Spaans ovaal, Deens ovaal, ‘gewoon’ ovaal, afgeronde hoeken, druppelvormen, het kan allemaal. Neem contact met ons op voor de (vele) mogelijkheden.

Ook tafelbladen in een andere houtsoort dan eiken zijn mogelijk, maar wel op aanvraag: onze overige houtsoorten zijn helaas niet allemaal het hele jaar door verkrijgbaar, dus moeten wij dit voor u navragen bij onze producenten. Op de website vindt u hierover meer informatie: klik hier.

Onze eikenhouten tafelbladen maken wij van Slavonisch eiken. Een oersterke eikensoort met een mooie egale structuur afkomstig uit diverse landen in Oost Europa. Milieuvriendelijk verwerkt en FSC gecertificeerd: een waarborg voor een hoge kwaliteit. Wij leveren tafelbladen in doorgaande lamellen en in een vingerlasuitvoering t/m 40 mm. dik.

Naast doorgaande lamellen en vingerlastafelbladen kunt u bij ons ook terecht voor tafelbladen gemaakt van kopshout. Verkrijgbaar in 60 millimeter dik eiken, beuken en kersenhout.

Bent u handig en wilt u zelf een tafelblad op maat gaan maken, kijk dan ook eens bij onze standaardpanelen uit voorraad. U heeft ze razendsnel in huis.

 

 

 

voordelig eiken tafelblad

Voordelig eiken tafelblad (doorgaande lamellen, foutvrij eiken)

 

Voordelig maatwerk in massief hout: van harte welkom bij QATRINA

Kies gewoon zelf uw houtkwaliteit, afmetingen en vorm: de tijd van standaardmaten is voorbij.
Bij ons bestelt u uw tafelblad gemaakt van het allermooiste hout en voor een zeer concurrerende prijs. Als service naar onze klanten bezorgen wij ook nog eens tegen kostprijs.

Heeft u een beperkt budget, maar wilt u wel graag de uitstraling van een vol massief eiken tafelblad ? Kijk dan ook nog even op de website bij onze categorie eikenfineer op maat. Vrijwel niet van massief te onderscheiden, een stuk voordeliger en te bestellen in rustiek en foutvrij.

 

Bent u geïnteresseerd in een voordelig eiken tafelblad ?