voordelig eiken op maat gemaakt

voordelig eiken op maat gemaakt

Voordelig eiken op maat gemaakt bestelt u heel eenvoudig online in de webwinkel van QATRINA ! 

Hoogwaardig maatwerk ? Dan moet u bij QATRINA zijn, want voordelig eiken op maat gemaakt bestelt u bij ons supermakkelijk online ! Alles exact tot op de millimeter nauwkeurig en door onze eigen koerier tegen kostprijs bij u afgeleverd.

Extra betalen voor maatwerk ? Wij maken het hout voor u op maat in de afmetingen die u nodig heeft, zonder bijkomende kosten. Vierkant en rechthoekig is direct via de website te bestellen: voor andere, meer ingewikkelde vormen kunt u het beste even contact met ons opnemen, want dat is mogelijk op aanvraag. U kunt iedere vorm bij ons bestellen en elke denkbare extra bewerking kunnen wij voor u realiseren.

Eiken op maat gemaakt, maar ook veel andere houtsoorten: u vindt hier een overzicht. Zo leveren wij ook beukenhout, notenhout, essenhout en kersenhout op maat. De door u gewenste houtsoort staat er onverhoopt niet bij ? Bel of mail ons dan even, dan vragen wij het voor u aan bij onze producenten.

Eikenhout op maat gemaakt van het allermooiste hout

Wij leveren alleen het allerbeste eiken: daarom werken wij met Slavonisch eiken. De allermooiste, keiharde houtsoort uit het oosten van Europa. Door vaste producenten exclusief voor ons op kwaliteit en uitstraling geselecteerd en FSC gecertificeerd. Voor voordelig eiken op maat gemaakt moet u gewoon bij QATRINA zijn.

Ons eikenhout kunnen wij leveren met een vingerlasverbinding, in egale doorgaande lamellen en in schitterend kopshout. Vingerlas en doorgaande lamellen leveren wij tot een dikte van 40 mm. massief, kopshout is verkrijgbaar met een dikte van 60 mm.

Hoogwaardige kwaliteit voor een betaalbare prijs: panelen of tabletten van gemaakt van dik eiken fineer

Een hoogwaardig houtproduct voor een lage prijs ? Dat kan met ons eiken fineer. Exact op maat verkrijgbaar in een ruige rustieke, en een mooie egale foutvrije kwaliteit in verschillende diktes en afwerkingen. Klik hier en laat u verrassen.

 

 

 

voordelig eiken op maat gemaakt

Snel uit voorraad leverbaar in verschillende afmetingen en diktes: onze noten- en eikenhouten standaardpanelen

Een hekel aan lange levertijden voor maatwerk ? Dan zou u eens een kijkje kunnen nemen bij onze standaardpanelen op voorraad in ons magazijn. Kant en klaar om door u verder behandeld te worden: dat scheelt u een hoop tijd ! Binnen een paar dagen aan het werk kunnen ? Bestel dan vandaag nog !

 

Bent u geïnteresseerd in ons voordelig eiken op maat gemaakt ?