visgraat tafelblad

visgraattafelblad op maat

Een prachtig visgraat tafelblad van QATRINA

Een schitterend visgraat tafelblad van massief eikenhout of Amerikaans notenhout. Helemaal op maat voor u gemaakt, tot op de mm. nauwkeurig. Wij leveren niet uit voorraad: onze producten worden allemaal door onze vaste leveranciers in Oost Europa op maat voor u gemaakt.

Het visgraat tafelblad bestaat uit een massieve toplaag (de zogenaamde lamellen) van ca. 4 mm. eiken- of notenhout verlijmd op een multiplex drager, die u in verschillende diktes bij ons kunt bestellen. U kunt kiezen uit een bladdikte van 22, 28 of 42 mm. Het door ons geleverde eiken- en notenhout is uiteraard allemaal FSC gekeurd.

Visgraat tafelbladen in meerdere uitvoeringen leverbaar

Daarnaast is ook keuze mogelijk in de uitvoering van het visgraatmotief: de lamellen zijn altijd 75 mm. breed, maar verkrijgbaar in verschillende lengtes.

Gaat uw voorkeur uit naar een zeer levendig visgraatmotief ? Dan kiest u het beste voor de uitvoering met korte lamellen van 160 mm. lengte.

Voor een wat rustiger motief, adviseren wij u te kiezen voor een lamellengte van 240 mm.

De meest rustige uitstraling creëert u met lamellen van 480 mm. lengte.

Onze visgraat tafelbladen worden afgewerkt met een massief eikenhouten of massief notenhouten rand, en zijn in meerdere uitvoeringen leverbaar. U kunt de tafelbladen bestellen in ronde uitvoering, in rechthoekige uitvoering, in vierkante uitvoering, in ovale uitvoering en in ellipsvormige uitvoering.

De tafelbladen zijn leverbaar met een maximale lengte van 3500 mm. en een maximale breedte van 1250 mm.

Komt u er zelf niet uit en heeft u (een beetje) hulp nodig ? Neem dan gerust even contact met ons op, want wij kunnen u vast wel verder helpen !

Bent u geïnteresseerd in een visgraat tafelblad ?

 

 

visgraat tafelblad

Visgraat tafelblad (eiken)

 

Een prachtig visgraat tafelblad helemaal op maat gemaakt, in de door u gewenste afmetingen

Waarom zou u kiezen uit vaste maten, zodat u zelf weer aan het zagen en schuren moet ?

Bij QATRINA bestelt u gewoon wat u graag wilt hebben: niks meer en niks minder !

Via onze website kunt u een keuze maken uit de gewenste houtsoort, de gewenste lengte van de lamellen, en de gewenste dikte. Ons speciaal hiervoor ontwikkelde bestelsysteem berekent vervolgens de uiteindelijke prijs voor het tafelblad. Komt u er niet uit en heeft u hulp nodig ? Neem gerust even contact met ons op: wij helpen u graag verder !

 

Uw bestelling tegen kostprijs bij u thuis geleverd, door onze eigen koerier

Na aflevering van uw bestelling in Nederland, zorgen wij samen met onze koeriersdienst voor een snelle verzending naar onze klanten. Als een vorm van service doen wij dit tegen kostprijs: wij verdienen hier dus niets aan.

 

Bent u geïnteresseerd in een visgraat tafelblad ?