visgraat tafelblad op maat

visgraattafelblad op maat

Een uniek visgraat tafelblad op maat voor u gemaakt door QATRINA

Een fraai visgraat tafelblad op maat van massief eikenhout of Amerikaans notenhout. Wij leveren niet uit voorraad: onze houtproducten worden allemaal door onze eigen leveranciers op maat voor onze klanten gemaakt.

Het visgraat tafelblad op maat bestaat uit een massieve toplaag (de zogenaamde lamellen) van ongeveer 4 mm. dik eiken- of notenhout, verlijmd op een multiplex plaat, die in verschillende diktes bij ons leverbaar is. U kunt een keuze maken uit een totale bladdikte van 22, 28 of 42 mm. Het eiken- en notenhout is uiteraard FSC gekeurd.

Visgraat tafelbladen op maat, in verschillende uitvoeringen leverbaar

Naast de bladdikte is ook keuze mogelijk in de uitvoering van het motief van de visgraat: de toegepaste lamellen zijn altijd 75 mm. breed, maar nog wel verkrijgbaar in drie verschillende lengtes.

Zoekt u een zeer levendig visgraatmotief ? Dan kunt u het beste de uitvoering met korte lamellen van 160 mm. lengte kiezen.

Een wat rustiger motief creëert u door te kiezen voor de lamellengte van 240 mm.

De meest rustige uitstraling geeft de uitvoering met lamellen van 480 mm. lengte.

Onze visgraat tafelbladen op maat worden standaard afgewerkt met een massief eikenhouten resp. massief notenhouten rand, en zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. U kunt de bladen bestellen in ronde uitvoering, in rechthoekige uitvoering, in vierkante uitvoering, in ovale uitvoering en in ellipsvormige uitvoering.

De visgraat tafelbladen op maat zijn leverbaar met een maximale lengte van 3500 mm. en een maximale breedte van 1250 mm.

Heeft u hulp nodig ? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij helpen u graag verder !

Bent u geïnteresseerd in een visgraat tafelblad op maat ?

 

 

visgraat tafelblad

Visgraat tafelblad (eiken)

 

Een schitterend visgraat tafelblad op maat, in de door u gewenste afmetingen en vorm

Waarom zou u moeten kiezen uit standaardmaten en zelf weer aan het zagen moeten ?

Bij QATRINA bestelt u gewoon uw visgraat tafelblad op maat, in de door u gewenste vorm en afmetingen. 

In onze online webshop kiest u eenvoudig de gewenste houtsoort, de gewenste lengte van de lamellen, en de gewenste dikte van het tafelblad. Ons bestelsysteem berekent vervolgens de uiteindelijke prijs voor het tafelblad voor u uit. Komt u er niet uit en heeft u hulp nodig ? Neem gerust even contact met ons op, dan helpen wij u verder.

 

Uw visgraat tafelblad tegen kostprijs door onze koeriersdienst bij u thuis afgeleverd

Nadat uw bestelling in Nederland is gearriveerd, zorgen wij samen met onze eigen koerier voor een snelle verzending. Als een vorm van service naar onze klanten toe doen wij dit tegen kostprijs: wij verdienen hier dus helemaal niets aan.

 

Bent u geïnteresseerd in een visgraat tafelblad op maat ?