vensterbank

vensterbank

Een vol massief eiken vensterbank op maat voor u gemaakt ? Welkom bij QATRINA !

Helaas is een eiken vensterbank door de toegenomen vraag naar hout de laatste tijd behoorlijk in prijs gestegen. Wij werken al jaren samen met voordelige maar vakkundige producenten in Oost Europa waardoor wij onze vensterbanken nog altijd voor interessante prijzen kunnen leveren. U bestelt bij ons heel eenvoudig een massief houten vensterbank in de door u gewenste afmetingen en dikte, maar ook speciale vormen zoals rond, ovaal of ellips zijn bij ons geen probleem. Dus mocht u een ingewikkelde vorm willen laten maken, dan zit u goed bij QATRINA, want zo goed als iedere vorm is mogelijk: onze producenten werken allemaal met de nieuwste computergestuurde apparatuur. Neem voor de mogelijkheden gerust contact met ons op.

Vanzelfsprekend worden onze vensterbanken stuk voor stuk op een duurzame wijze geproduceerd: onze houtproducten zijn bovendien altijd FSC gekeurd. Een internationaal keurmerk voor een milieuvriendelijke houtkap en productie.

Wij maken onze vensterbanken van het veelgeprezen Slavonisch eikenhout: een beduidend mooiere en hardere houtsoort dan het veelgebruikte Europees eiken. Slavonisch eiken groeit voornamelijk in Oost-Europa waardoor het door de veel strengere winters daar heel langzaam groeit. Hierdoor liggen de jaarringen dicht op elkaar en ontstaat een zeer harde houtsoort.

Ook vensterbanken in een andere houtsoort dan eiken zijn evt. op aanvraag bij ons te bestellen. Een overzicht vindt u hier.
Voor meer informatie over onze andere houtsoorten gelieve even contact met ons op te nemen. Wij leveren zowel in doorgaande lamellen als in vingerlas tot maximaal 40 mm. dik in foutvrij, licht rustiek en rustiek Slavonisch eiken. 

 

 

 

vensterbank

Massief eiken vensterbanken (foutvrij Slavonisch eiken, doorgaande lamel)

 

Schitterende Slavonisch eiken vensterbanken, maar evt. ook in een andere houtsoorten verkrijgbaar 

Stuk voor stuk gemaakt met behulp van hoogwaardige computergestuurde apparatuur, dus tot op de millimeter nauwkeurig exact op maat  ! Online kunt u bij ons in de webshop massief eiken vensterbaken in vingerlas of in doorgaande lamellen bestellen met een dikte van 20, 25, 30 of 40 mm.

I.v.m. met onze logistiek kunt u via de website niet langer dan 3 meter, en niet breder dan 1,2 meter bestellen. Deze zijn alleen mogelijk op aanvraag. Neem hiervoor even contact met ons op. Wij helpen u graag.
Een andere houtsoort dan Slavonisch eiken is, uiteraard afhankelijk van de beschikbaarheid op dat moment, op aanvraag mogelijk. Een overzicht vindt u hier.

Bent u geïnteresseerd in een massief eiken vensterbank ?