Qatrina.nl – Veilig & Vertrouwd

Veilig kopen

Veilig en betrouwbaar bestellen bij Qatrina.nl

Bij Qatrina.nl kunt u met een gerust hart uw  bestellingen doen ! Qatrina.nl is onderdeel van Leemhof Architecten & Bouwconsultants, een allround architecten- en bouwadviesbureau, sinds 1998 gevestigd in Enschede.

Eigenaar ir. Henkjan Wendrich b.i., ingeschreven als architect in het register van Stichting Bureau Architectenregister, kreeg gedurende zijn loopbaan steeds meer het verzoek van opdrachtgevers om ook het interieur van zijn ontwerpen onder zijn hoede te nemen.

Als afgestudeerd bouwkundig ingenieur aan de TU Delft, met als tweede afstudeerrichting de afwerking en inrichting van gebouwen, een logische invulling.

Interieurarchitectuur en interieurbouw is maatwerk, een efficiënte en praktische invulling van de wensen van de opdrachtgevers, met als uitgangspunten de beschikbare ruimte(s) en het budget.

Omdat het aantal opdrachten m.b.t. maatwerk interieur gestaag bleef groeien, werd besloten om dit voor een groot deel niet meer extern aan te besteden, maar in eigen beheer met eigen leveranciers uit te voeren.

Om ook de consumentenmarkt voor een deel van onze expertise te laten profiteren, is in november 2018 Qatrina.nl opgericht.

contactgegevens

webshopnaam: qatrina.nl
telefoonnummer(s): 053-4319811 / 06-13633474
QATRINA is onderdeel van Leemhof Architecten
vestigingsadres: Leemhof 44 7531 AR Enschede
KvK-nummer: 08209346
BTW-nummer: NL001945677B02