timmerpanelen

massief hout doorgaande lamel

Fraaie timmerpanelen eenvoudig bestellen bij QATRINA

Massief eiken timmerpanelen zijn de laatste tijd aanzienlijk duurder geworden.
QATRINA beschikt echter over eigen gunstige inkoopkanalen in Oost-Europa: daarom zijn onze prijzen nog steeds laag. De panelen kunnen wij leveren in ronde, vierkante, rechthoekige, ovale en ellipsvormige uitvoering. Ook afwijkende vormen zijn voor ons geen probleem, want wij maken alles op maat !.

Onze eiken timmerpanelen worden gemaakt van Slavonisch eikenhout: een zeer harde en sterke eiken soort. Het door ons geleverde hout is uiteraard altijd FSC gekeurd.

Wij leveren de panelen in praktisch elke gewenste afmeting, in eikenhout, maar ook in andere houtsoorten. Klik hier voor onze overige houtsoorten. Natuurlijk kunt u ook direct even contact met ons opnemen: wij helpen u graag verder.

De massief houten timmerpanelen zijn in doorgaande lamel en in vingerlas leverbaar tot 4 centimeter dikte. Wij leveren timmerpanelen in foutvrij, in licht rustiek en in rustiek eiken.
Kopshout panelen kunnen wij tot zelfs 12 centimeter dik leveren !.

 

 

 

timmerpanelen

timmerpanelen

 

Bestel alleen wat u nodig heeft 

Bij ons bestelt u alleen wat u nodig heeft, want wij maken de timmerpanelen op maat. Ja, u leest het goed: maken. Wij verzagen dus geen standaardpanelen.

U voert via ons bestelsysteem in de webshop simpel de maten in, tot op de millimeter nauwkeurig.

Ons systeem berekent voor u automatisch de uiteindelijke totaalprijs.
Onze panelen zijn via onze website leverbaar tot een lengte van maximaal 3 meter, en een breedte van maximaal 1,2 meter.

 

                                        massief eiken paneel vingerlas

Licht rustiek eiken doorgaande lamel                      Licht rustiek eiken vingerlas

Wanneer u langere of bredere nodig heeft, neem dan even contact met ons op, want langer en/of breder is in veel gevallen gewoon leverbaar. Ook andere houtsoorten zijn (buiten de website om) bij ons te bestellen. Kijk voor onze andere houtsoorten even op onze website (naar website), of neem contact met ons op per mail of telefoon.

De panelen worden voor ons in Oost Europa op maat gemaakt, door vakmensen die het ambacht van houtbewerker nog verstaan.
Per vrachtauto worden ze vervolgens naar Nederland vervoerd, en door onze koeriersdienst zo snel mogelijk bij u thuis afgeleverd.

Bent u geïnteresseerd in onze timmerpanelen ?