timmerpanelen rustiek eiken

rustiek eiken panelen op maat

Op zoek naar timmerpanelen rustiek eiken ? Welkom bij QATRINA ! 

Op maat voor u gemaakt in de door u gewenste afmetingen: timmerpanelen rustiek eiken. Massieve timmerpanelen rustiek eiken zijn breed toepasbaar: zo kunt u ze gebruiken om zelf uw meubels mee te maken, als blad voor uw kookeiland, als bureaublad, keukenblad, werkblad, maar natuurlijk ook als eettafelblad. Wij adviseren u wel om bij rustiek eiken de noesten te (laten) vullen: dit voorkomt ophoping van vuil en evt. vocht.

Rustiek eiken timmerpanelen worden bij ons vervaardigd uit het mooie Slavonisch eiken. Een van de hardere eikensoorten. Onze houtproducten worden allemaal gegarandeerd milieuvriendelijk geproduceerd, en zijn stuk voor stuk FSC gekeurd. Online bestelt u heel gemakkelijk en voordelig zelf eiken timmerpanelen. Eiken leveren wij in drie kwaliteiten: in foutvrij, in licht rustiek en in rustiek eiken. Bent u op zoek naar een andere houtsoort dan eiken ? Geen probleem, want wij leveren nog veel meer dan alleen eiken. Kijk hiervoor even op onze website, en neem even contact met ons op. De mogelijkheden zijn legio bij QATRINA !

Wij leveren timmerpanelen tot en met 40 mm. dik massief. Onze standaarddiktes zijn 20, 25, 30 en 40 mm. Overige diktes zijn mogelijk buiten onze website om. Ook voor timmerpanelen in kopshout zit u bij ons goed: via onze webshop leveren wij 60 mm. dik kops eiken, maar een andere houtsoort en veel dikker is op aanvraag ook mogelijk. Ons kopshout is leverbaar tot 120 mm. dik.

 

 

 

timmerpanelen rustiek eiken

Timmerpaneel rustiek eiken (doorgaande lamel)

 

Prachtige panelen, onbehandeld of kant en klaar: aan u de keuze !

Fraaie op maat gemaakte houten timmerpanelen: klaar om te gebruiken, of nog onbehandeld om verder af te werken. De onbehandelde panelen zijn geschuurd met korrel 80, en de randen zijn scherp.
Deze zult u zelf nog verder moeten afwerken. De kant en klare panelen zijn geschuurd met een fijnere korrel 120, en de scherpe randen zijn rondom weg geschuurd: met het blote oog nauwelijks te zien, maar wel duidelijk voelbaar.

Onbehandelde of kant en klare panelen: maak gewoon zelf uw keuze door wel of niet de optie ‘extra schuurbeurt + vellingrand R2’ aan te klikken.

 

Bent u geïnteresseerd in onze timmerpanelen rustiek eiken ?