timmerpanelen licht rustiek eiken

licht rustiek eiken panelen op maat

Timmerpanelen licht rustiek eiken ? Van harte welkom bij QATRINA ! 

Precies in de door u gewenste afmetingen op maat gemaakt: timmerpanelen licht rustiek eiken van QATRINA. Onze timmerpanelen licht rustiek eiken zijn voor duizend en een dingen te gebruiken: wat dacht u van het zelf maken van uw meubels, als fraaie afweking op de vloer, als kookeilandblad, bureaublad, keukenblad, werkblad en natuurlijk als eettafelblad.

Massief eiken timmerpanelen maken wij van het schitterende Slavonisch eiken. Een mooie en zeer harde houtsoort. Het hout voor onze producten wordt gegarandeerd duurzaam geproduceerd, en is allemaal FSC gekeurd. In onze online webshop bestelt u heel eenvoudig zelf eikenhouten timmerpanelen. Wij leveren eiken in drie houtkwaliteiten: in foutvrij, in licht rustiek en in rustiek eiken. Andere houtsoorten dan eiken leveren wij buiten onze website om, op aanvraag. Kijk even op onze website voor een overzicht, en neem daarna even contact met ons op.

Houten timmerpanelen leveren wij in doorgaande lamel en in vingerlas tot en met een maximale dikte van 40 mm. Vier diktes zijn standaard: 20, 25, 30 en 40 mm. maar eventuele andere diktes zijn ook mogelijk op aanvraag. Ook voor kopshout timmerpanelen bent u bij QATRINA aan het juiste adres: online leveren wij 60 mm. dik kops eiken, maar op aanvraag leveren wij ook kopshout in een andere houtsoort en veel dikker: kopshout kunnen wij leveren tot wel 120 mm. dik.

 

 

 

timmerpanelen licht rustiek eiken

Timmerpaneel licht rustiek eiken doorgaande lamel

 

Timmerpanelen kant en klaar of onbehandeld: u bepaalt het gewoon zelf !

QATRINA levert massief houten timmerpanelen op maat gemaakt: kant en klaar of nog onbehandeld. Aan u de keuze.

Onbehandelde timmerpanelen zijn door ons geschuurd met korrel 80, en de randen van het paneel zijn scherp. Dit is een halffabricaat: u dient deze panelen zelf nog verder af te werken. Kant en klare panelen zijn met een fijnere korrel 120 geschuurd, en de scherpe randen worden weg geschuurd: in vakjargon heet dit het aanbrengen van vellingkanten of ook wel vellingranden. De straal van deze subtiel afgeronde randen bedraagt ongeveer 2 mm. U ziet er met het blote oog niets van, maar u voelt het wel degelijk !

Kant en klaar of onbehandeld: u kiest het zelf door wel of niet de optie ‘extra schuurbeurt + vellingrand R2’ op onze website aan te vinken.

 

Bent u geïnteresseerd in onze timmerpanelen licht rustiek eiken ?