timmerpanelen foutvrij eiken

foutvrij eiken doorgaande lamel

Mooie timmerpanelen foutvrij eiken ? Bestel ze eenvoudig en voordelig bij QATRINA ! 

Helemaal tot op de millimeter nauwkeurig op maat voor u gemaakt: timmerpanelen foutvrij eiken. Zo goed als elke afmeting en vorm is mogelijk. De timmerpanelen foutvrij eiken zijn voor vele dingen toepasbaar: voor het zelf maken van meubels, als bijzondere wandafwerking, maar natuurlijk ook als houten vloer, bureaublad, keukenblad, werkblad of als eettafelblad.

Onze fraaie timmerpanelen worden gemaakt van Slavonisch eiken. Een bijzonder harde houtsoort. Uiteraard op een duurzame wijze geproduceerd. Daarom zijn onze timmerpanelen ook allemaal FSC gekeurd.

Online, via onze webwinkel, leveren wij massief eiken timmerpanelen. U kunt hierbij kiezen uit drie houtkwaliteiten: foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Ook voor andere houtsoorten kunt u bij QATRINA terecht: deze leveren wij op aanvraag buiten de website om. Klik hier voor een overzicht en neem even contact met ons op. Wij helpen u graag.

Massief houten timmerpanelen zijn bij ons verkrijgbaar in doorgaande lamel en in vingerlas tot maximaal 40 mm. dikte, standaard leverbaar in vier diktes: 20, 25, 30 en 40 mm. Andere diktes leveren wij op aanvraag. Daarnaast leveren wij ook timmerpanelen van kopshout. Online te bestellen in 60 mm. dik eiken, maar buiten de website om ook leverbaar in andere houtsoorten en (veel) dikker: wij leveren kopshout tot wel 120 mm. dik.

 

 

 

timmerpanelen foutvrij eiken

Timmerpaneel foutvrij eiken doorgaande lamel

 

Kant en klaar, of juist nog onbehandeld: de keuze is aan u  

Wij maken onze timmerpanelen exact op maat voor u. Als u wilt hoeft u er zelf helemaal niets meer aan te doen. U bepaalt het gewoon helemaal zelf: een onbehandeld timmerpaneel, of een kant en klaar timmerpaneel.

Onze onbehandelde timmerpanelen zijn standaard geschuurd met korrel 80, en de randen rondom zijn nog scherp. Deze panelen dienen door u nog verder afgewerkt te worden. Onze kant en klare panelen zijn geschuurd met een fijnere korrel 120 en de scherpe randen zijn rondom weg geschuurd: dit noemen wij het aanbrengen van vellingkanten. De straal van deze vellingkanten bedraagt ca. 2 mm. U ziet ze eigenlijk niet, maar voelt het wel degelijk.

Een onbehandeld timmerpaneel of een kant en klaar paneel, aan u de keuze om wel of niet voor de optie ‘extra schuurbeurt + vellingrand R2’ op onze website te kiezen.

 

Bent u geïnteresseerd in onze timmerpanelen foutvrij eiken ?