tafelpoten massief staal

stalen onderstel ronde tafel

Mooie tafelpoten massief staal bestelt u eenvoudig online bij QATRINA

Tafelpoten massief staal zijn bij QATRINA leverbaar in drie verschillende uitvoeringen. Naast poedercoat standaard, kunt u bij ons de stalen tafelpoten ook bestellen in industriële look en in fine structure / fluweel. (klik hier voor meer informatie over poedercoaten)

Bij de uitvoering in poedercoat standaard worden de tafelpoten van massief staal in een zijdeglans kleur gecoat en worden de lasnaden gladgeslepen, zodat deze als zodanig niet meer zichtbaar zijn.
Dit gebeurt ook bij de uitvoering in fine structure / fluweel, daardoor heeft deze uitvoering een meer matte uitstraling.
De industriële look daarentegen is juist niet verder afgewerkt en oogt zeer robuust, omdat hier alleen een blanke transparante poedercoat laag over het staal is aangebracht. Industrieel is helemaal in op dit moment, daarom is deze uitvoering ook veel gevraagd.

Zoekt u speciale afmetingen voor uw stalen tafelpoten die niet op onze site staan ?. Of heeft u een eigen ontwerp van een onderstel of tafelpoten dat u wilt laten maken ?. Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Waarom QATRINA ? Omdat wij uitsluitend kwaliteitsproducten leveren.

Bezoek onze site of neem contact met ons op !

 

 

 

tafelpoten massief staal

Tafelpoten massief staal

 

Leverbare kleuren

Standaard zijn onze stalen tafelpoten en onderstellen in vijf verschillende RAL kleuren leverbaar. Wat is dat eigenlijk, RAL ?

Wij bieden onze stalen tafelpoten en onderstellen in de onderstaande RAL kleuren aan:

  • Antracietgrijs: RAL 7016 (zie onderstaande afbeelding)
  • Crème wit: RAL 9001 (zie onderstaande afbeelding)
  • Gitzwart: RAL 9005 (zie onderstaande afbeelding)
  • Blank aluminium: RAL 9006 (zie onderstaande afbeelding)
  • Verkeerswit: RAL 9016 (zie onderstaande afbeelding)

 

   

 

 

Eventuele andere (RAL) kleuren voor de stalen tafelpoten kunnen wij wel leveren, maar dan moet u wel rekening houden met een toeslag. Neem in dat geval even contact met ons op, dan nemen wij de diverse mogelijkheden graag met u door.

Wij leveren kant en klaar, maar ook precies op maat volgens uw wensen, omdat wij klanttevredenheid en kwaliteit hoog in ons vaandel hebben staan.

 

Bent u geïnteresseerd in onze tafelpoten massief staal ?