tafelbladen met visgraatmotief eiken

visgraattafelblad op maat

Schitterende tafelbladen met visgraatmotief eiken, op maat voor u gemaakt door QATRINA

QATRINA levert ze heel voordelig: prachtige tafelbladen met visgraatmotief eiken, maar desgewenst ook in Amerikaans notenhout. Allemaal exact op maat voor u gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig.          De tafelbladen met visgraatmotief eiken worden op maat vervaardigd uit een toplaag van 4 mm. massief eikenhout en met een multiplex onderlaag verlijmd tot het uiteindelijke tafelblad..
Onze visgraattafelbladen zijn verkrijgbaar in drie diktes: te weten 22, 28 of 42 mm. dik. De eiken lamellen zijn uiteraard milieuvriendelijk geproduceerd, en dus ook nog eens allemaal FSC gekeurd.

Maak uw keuze uit drie verschillende visgraatmotieven

De dikte van het visgraattafelblad bepaalt u al zelf, maar ook het visgraatmotief kunt u bij ons nog selecteren. De lamellen zijn allemaal 75 mm. breed, maar de lengte varieert: u hebt de keuze uit lamellen met een lengte van 160 mm, 240 mm. of 480 mm. Bijna elke vorm is mogelijk: wij leveren visgraattafelbladen in ronde, in rechthoekige, in vierkante, in ovale, en in ellipsvormige uitvoering. Deze laatste ellipsvormige uitvoering leveren wij echter alleen op aanvraag: u kunt deze niet direct via de website bestellen. De maximum lengte voor de visgraattafelbladen is 3500 mm. en de maximum breedte 1250 mm. Hulp nodig, of een vraag ? Schroom dan niet even contact met ons op te nemen, want wij helpen u graag verder.

Bent u geïnteresseerd in onze tafelbladen met visgraatmotief eiken ?

 

 

 

tafelbladen met visgraatmotief eiken

Tafelblad met visgraatmotief eiken

 

QATRINA staat synoniem voor maatwerk tot op de mm. nauwkeurig: standaardmaten kennen wij niet

Online in onze webwinkel voert u heel gemakkelijk zelf de houtsoort, de gewenste lengte van de visgraatlamellen, de afmetingen en de totale dikte van het visgraattafelblad in. Het voor ons speciaal hiervoor ontwikkelde bestelsysteem doet vervolgens de rest, en berekent automatisch de prijs voor u uit. Betalen kan heel gemakkelijk en veilig met iDEAL. Neem gerust even een kijkje op onze website, want u zult verrast zijn door de vele mogelijkheden. Vragen ? Neem dan contact met ons op.

QATRINA, omdat wij een goede service hoog in het vaandel hebben staan.

 

Uw bestelling keurig thuis afgeleverd tegen kostprijs  

Samen met onze vaste koeriersdienst leveren wij de bestellingen zo snel mogelijk bij u thuis af. Wij doen dit zonder winstoogmerk, en dus tegen kostprijs, omdat alles al duur genoeg is.

 

Bent u geïnteresseerd in onze tafelbladen met visgraatmotief eiken ?