tafelbladen met visgraat motief

visgraattafelblad op maat

Mooie tafelbladen met visgraat motief van QATRINA

Bestel eenvoudig en voordelig online schitterende tafelbladen met visgraat motief, leverbaar in Amerikaans noten, maar ook ook in Slavonisch eiken. Op maat gemaakt, want standaard afmetingen kennen wij niet.
Tafelbladen met visgraat motief zijn samengesteld uit een toplaag van 4 mm. dik massief eiken- of notenhout, die vervolgens op een speciale multiplex ondergrond verlijmd wordt.
U kunt kiezen uit een tafelblad van 22, 28 of 42 mm. dik. De houten lamellen zijn allemaal milieuvriendelijk geproduceerd, en FSC gekeurd.

Het visgraatmotief kiest u zelf uit drie verschillende lamellengtes

De gewenste uitvoering van het visgraatmotief bepaalt u helemaal zelf. De lamellen zijn allemaal 75 mm. breed, maar de gewenste lengte bepaalt u zelf, want wij leveren drie verschillende mogelijkheden: lamellen met een lengte van 160 mm, 240 mm. of 480 mm. Wij leveren de visgraattafelbladen in rond, in rechthoekig, in vierkant, in ovaal en in ellipsvormig. De laatste leveren wij buiten onze website om op aanvraag.
De maximaal te bestellen lengte bedraagt 3500 mm. en de maximaal te bestellen breedte 1250 mm. Neem, indien u vragen heeft, gerust even contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in onze tafelbladen met visgraat motief ?

 

 

tafelbladen met visgraat motief

Tafelblad met visgraat motief (Slavonisch eiken)

 

Alleen maatwerk, want standaardafmetingen kennen wij niet

Tafelbladen in standaard maten kennen wij niet: Wij maken op maat, in de vorm en afmeting die u zoekt. Op onze website geeft u gemakkelijk zelf de houtsoort, de lengte van de lamellen, de afmeting en de gewenste dikte van het visgraattafelblad aan. Ons supersnelle bestelsysteem berekent daarna automatisch de prijs voor u uit.
Neem voor hulp en/of ondersteuning even contact met ons op: wij helpen u graag. QATRINA, omdat wij staan voor een prima service en uitsluitend de beste kwaliteit.

 

Uw tafelblad comfortabel bij u thuis afgeleverd voor een redelijke prijs

Onze koeriersdienst levert de bestellingen zo snel mogelijk bij u thuis af. Bezorgen doen wij tegen kostprijs: wij verdienen hier geen stuiver aan.

 

Bent u geïnteresseerd in onze tafelbladen met visgraat motief ?